دستور پخت و طرز تهیه کلوچه گوشت خونگی:
مواد لازم:
- پودر خمیر ترش ۱ ق م
- اب گرم ۱پ
- شکر ۱ ق م
- تخم مرغ 1 عدد
- ارد ۳-۴ پ
- نمک ۱ ق م
- روغن مایع ۲ق س
- کنجد و سیاه دانه
مواد میانی:
- گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گ
- سینه ی مرغ ۱۵۰ گ
- قارچ ۱۵۰گ
- پیازچه۳_ ۴ ساقه
- فلفل دلمه ای ۱ عدد
- رب ۲-۳ق س
- پیاز ۱ عدد
- پودر سیر ۱ ق م
- پودر اویشن ۱ ق م
- نمک و فلفل
اموزش اشپزی و طرز تهیه کلوچه گوشت با روش اسان:
درون تابه پیاز نگینی شده را به همراه مقداری روغن تفت می دهیم تا طلایی شود. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت می دهیم. مرغ حبه ای شده را اضافه کرده و تفت می دهیم. نمک فلفل و زردچوبه را هم اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
سپس قارچ بلانچه شده, فلفل دلمه ای نگینی ,پیازچه, رب پودر سیرو اویشن را اضافه کرده تفت می دهیم.
پودر خمیر ترش , شکر و آب گرم را مخلوط کرده می گذاریم تا پف کند.
درون کاسه یک عدد تخم مرغ را کمی می زنیم سپس مایه خمیرعمل امده و کمی ارد را اضافه می کنیم .
آرد و نمک را مخلوط کرده کم کم اضافه می کنیم. روغن را ریخته با دست ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست اید که به دست نمی چسبد. خمیر را ۵ دقیقه ورز می دهیم.
خمیر را چونه گرفته روی ظرف سلفون کشیده جای گرم استراحت می دهیم تا حجم خمیر دوبرابر شود .
نشانه ی عمل امدن خمیر این است که اکر یک انگشت را در خمیر فشار دهیم خمیر زود برنگردد.
بعد از دوبرابر شدن خمیر دوباره ورز می دهیم. و از خمیر چونه های ۴۵ گرمی بر می داریم در دست گرد می کنیم و حالت کاسه می کنیم و از مواد میانی درون آن گذاشته و گرد می کنیم .
مواد را درون سینی چرب شده با فاصله می چینیم. یک عدد تخم مرغ را می زنیم و با زعفران مخلوط کرده و رومال می زنیم. و کنجد و سیاه دانه می پاشیم و در فر گرم شده ۱۷۵ درجه به مدت ۲۵-۳۰ قرار می دهیم تا روی خمیر طلایی شود.
منبع
کانال تلگرام خانم صرافها