دستور پخت و طرز تهیه کباب لبنانی:
اموزش اشپزی و طرز تهیه کباب لبنانی با روش آسان:
پياز را پوست كنده و با رنده ريز رنده كنيد. كاسهاي آماده كنيد، پياز را در آن بريزيد و با گوشت چرخ كرده مخلوط كنيد. نمک، فلفل، زردچوبه و جعفري خردشده را اضافه كرده و با گوشت و پياز خوب ورز دهيد.
مقداري روغن در تابه ريخته، روي حرارت ملايم بگذاريد. از مايه گوشت مقداري برداشته و در دست فرم دهيد و بعد در روغن سرخ كنيد. همه مايه را به همين صورت فرم دهید و در روغن سرخ كنيد. وقتي هر دو طرف كبابهاي لقمهاي سرخ شدند آنها را از روغن درآورده، كنار بگذاريد. حالا سس را آماده كنيد. براي اين منظور گوجهفرنگي را به همراه سير و پياز داخل مخلوطكن ريخته و به شكل پوره درآوريد. نمك ، فلفل، زردچوبه و ادويه كاري را هم اضافه كنيد.حالا مواد سس را با مقدار كمي روغن در تابهاي ريخته و روي حرارت تفت دهيد تا آب گوجه فرنگي ها بخار شود.
سس آماده را روي يك نان پيتا بماليد و به تعداد دلخواه از كبابهاي آماده روي نان بگذاريد، سپس با كمي پياز و جعفري تزئين كرده، سرو كنيد.