نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه چکدرمه ترکمنی : آموزش آشپزی غذای محلی

طرز تهیه چکدرمه ترکمنی

ترکمن های عزیز یه غذای محلی خیلی خوشمزه دارند به اسم چِکدِرمه که تو مراسم های عروسی و عزا داخل دیگ های چدنی به اسم قازان درست میکنند ( قازان در زبان محلی یعنی دیگ) ⁣

دستور پخت و طرز تهیه چکدرمه ترکمنی خوشمزه و سنتی:

امروز هم آموزش یه غذای محلی دیگه داریم⁣

ترکمن های عزیز یه غذای محلی خیلی خوشمزه دارند به اسم چِکدِرمه که تو مراسم های عروسی و عزا داخل دیگ های چدنی به اسم قازان درست میکنند ( قازان در زبان محلی یعنی دیگ) ⁣


این غذا خیلی زیاد شبیه استانبولی خودمون هست که روش تیکه های گوشت گذاشته و سرو میشه، بریم رسپی رو با هم ببینیم

اموزش اشپزی و طرز تهیه چکدرمه ترکمنی با روش آسان:

اول پیاز رو با زردچوبه تفت میدیم طلایی که شد بهش گوشت رو اضافه کرده و خوب سرخ میکنیم، حالا نوبت اضافه کردن رب گوجه هست، رب که رنگ باز کرد داخلش آب جوش ریخته و اجازه میدیم گوشت به مدت سه ساعت بپزه، وقتی که گوشت پخت بهش نمک و فلفل و در صورت تمایل دارچین اضافه کنید و زیر حرارت رو خاموش کنید ( آب گوشت نباید خیلی کشیده بشه چون ما برای پختن برنج به آب گوشت نیاز داریم)⁣


حالا برنج رو که از چند ساعت قبل خیس کردیم آبش رو خالی میکنیم و از آب گوشت داخلش میریزیم ، دقت کنید به اندازه آب گوشت بریزید ،کلا یه بند انگشت روی برنج رو بگیره کافیه در غیر این صورت برنج شما شفته میشه، حالا اجازه بدید آب برنج کشیده بشه و برنج دم بکشه و بعد از دم کشیدن برنج رو داخل ظرف مورد نظر کشیده و تیکه های گوشت رو روش گذاشته و تماااام


پ.ن: رسپی اصلی دارچین نداره برای همین میتونید حذف کنید، اگه دوست داشتید میتونید گوشت رو داخل برنج دم بذارید ولی به نظرم این مدلی خوشمزه تره مخصوصا اینکه مقداری از آب گوشت رو هم همراه باهاش در آخر بریزی روی برنج

خروج از نسخه موبایل