نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه پیسانگ گورنگ : آموزش درست کردن شیرینی مالزی ای

طرز تهیه پیسانگ گورنگ

این شیرینی یه دسر خوشمزه مالایی هست که اگه تشریف ببرید مالزی همه جای این کشور میتونید تستش کنید.

رسپی و طرز تهیه پیسانگ گورنگ در خانه:

براتون شیرینی آوردم چه شیرینی ای
از اون خوشمزه های سه سوووته و خاص⁣


این شیرینی یه دسر خوشمزه مالایی هست که اگه تشریف ببرید مالزی همه جای این کشور میتونید تستش کنید.


برعکس اسمش که سخته، اتفاقا خیلی راحت آماده میشه. البته اسمش رو هم اگه به فارسی برگردونیم میشه موز سوخاری یا همون موز سرخ شده

اموزش درست کردن و طرز تهیه پیسانگ گورنگ با روش اسان:

برای آماده کردن این شیرینی اول دو تا ظرف برمیدارید داخل یکیش نشاسته ذرت رو میریزید، داخل ظرف بعدی که باید گود باشه، آرد و بکینگ پودر رو مخلوط کرده و یه بار از الک رد میکنید و میریزید داخل ظرف و بهش آب گاز دار رو اضافه‌ کرده و با همزن دستی میزنید تا خوب مخلوط شه، بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و باز هم بزنید تا مخلوط شن .


حالا هر کدوم از موزها رو از پهنا به دو قسمت و از طول هم به دوقسمت تقسیم کرده و هر برش موز رو اول بزنید داخل نشاسته ذرت و بعد بزنید تو مخلوط خمیرتون تا حدی که همه جای موز رو کاور کنه و بعد هم داخل روغن داغ سرخ کنید تا دونه آخر رو.


بعد از سرخ کردن هم موز سوخاری ها رو بذارید روی دستمال تا روغن اضافیش رو بگیره و بعد داخل ظرف سِرو بچینید و روی اون رو تا وقتی که هنوز داغ هست پودر قند الک کنید و بعد نووووش جاااان


پ.ن: من به جای پودر قند روش شیر عسلی ریختم، برای این مدل دسر از موزهای کوچولو شیرین استوایی استفاده میشه.

خروج از نسخه موبایل