نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه لازانیا میگو : دستور پخت غذا با روش آسان و حرفه ای

طرز تهیه لازانیا میگو

اول پیازهای خرد شده رو داخل مقدار کمی روغن زیتون همراه با زردچوبه تفت بدید. بعد که طلایی شد بهش میگوها رو اضافه کنید و با حرارت بالا پنج دقیقه تفت بدید و بعد قارچ های

دستور پخت و طرز تهیه لازانیا میگو سریع و خوشمزه:

اموزش اشپزی و طرز تهیه لازانیا میگو با روش آسان:

اول پیازهای خرد شده رو داخل مقدار کمی روغن زیتون همراه با زردچوبه تفت بدید. بعد که طلایی شد بهش میگوها رو اضافه کنید و با حرارت بالا پنج دقیقه تفت بدید. بعد قارچ های خرد شده رو بهش اضافه کنید و همون طور با حرارت بالا اجازه بدید آبش کشیده بشه و در آخر ذرت رو داخلش بریزید همراه با ادویه ها و رب گوجه یه تفت مختصری بدید و زیر حرارت رو خاموش کنید، این از مواد لازانیا.


حالا یه قابلمه رو که داخلش آب و نمک و یه ق غ روغن زیتون ریختید اجازه میدید به جوش بیاد و بعد ورقه های لازانیا رو داخلش ریخته و زمانی که ورقه ها نرم شد آبکش میکنیم.


حالا یه ظرف مخصوص فر رو یه کوچولو تهش رو چرب کنید. بعد به ترتیب یه لایه ورقه لازانیا، یه لایه مواد گوشتی و یه لایه پنیر پیتزا می‌ریزید تا ردیف آخر. ( یه ردیف لازانیا رو به صورت افقی بذارید یه ردیف به صورت عمودی، این کار باعث میشه موقع برش اصلا لازانیا وا نره و همیشه هم ردیف آخر باید پنیر باشه .) حالا به مدت بیست دقیقه داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه قراربدید. حدودا ده دقیقه آخر هم گریل رو روشن کنید تا روش برشته بشه.

خروج از نسخه موبایل