نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه قیمه شمالی : دستور پخت غذای سنتی ایرانی

طرز تهیه قیمه شمالی

برای یه قیمه جا افتاده و خوشمزه اول یه پیاز بزرگ رو ریز خرد کنید و به همراه زردچوبه تو قابلمه تفت بدید

دستور پخت و طرز تهیه قیمه شمالی خوشمزه :

اموزش اشپزی و طرز تهیه قیمه شمالی با روش آسان:

برای یه قیمه جا افتاده و خوشمزه اول یه پیاز بزرگ رو ریز خرد کنید و به همراه زردچوبه تو قابلمه تفت بدید( پیاز رو برای قیمه درشت خرد نکنید چون بد رنگ میشه تو خورشت) بعد حدود سیصد گرم گوشت چرخ کرده رو ( من از ترکیب گوساله و گوسفندی استفاده میکنم ) بهش اضافه کنید، گوشت چرخ کرده رو موقع تفت کاملا ریز ریز نکنید و بذارید تیکه هاش داخل خورش یه کم درشت تر باشه و درحدی که گوشت تغییر رنگ بده با پیاز تفت بدید، حالا لپه رو که از چند ساعت قبل خیس کردید و آبش رو دوسه بارعوض کردید( من برای هر نفر یه مشت پر لپه درنظرمیگیرم)

به گوشت اضافه کنید و باز تفت بدید تا بوی خامی لپه از بین بره( میتونید جدا لپه رو تفت بدید و بعد بپزید و نیم ساعت اخر به خورش اضافه کنید) حالا دو قاشق غذاخوری رب گوجه رو بهش اضافه کنید و داخلش آب جوش بریزید ، بذارید تابپزه. حدود نیم ساعت چهل دقیقه قبل از اینکه کامل جا بیافته بهش دو تا لیمو عمانی( اگه کوچیک بود سه تا) که با چنگال سوراخش کردید رو اضافه کنید، البته میتونید لیمو عمانی نریزید و آخر پخت داخلش آبلیمو بریزید به همراه نمک و فلفل و زعفرون دم کرده غلیظ و دوقاشق غذاخوری گلاب و یه ق غ پودر دارچین .


قیمه رو هم با سیب زمینی هم با بادمجون می‌تونید سرو کنید ولی این مدل قیمه با سیب زمینی لذیذتره..


پ.ن: شما تاحالا قیمه شمالی خوردید؟

خروج از نسخه موبایل