نماد سایت دریای شرق

خورشت گوشت بادمجان : طرز تهیه خورش سنتی با روش آسان

خورشت گوشت بادمجان

پیاز رو همراه با زردچوبه تفت بدید ، گوشت گردن یا ماهیچه رو اضافه کنید و تفت بدید تا جایی که تغییر رنگ بده ، بعد آب جوشیده بهش اضافه کرده و اجازه بدید تا بپزه، یک

دستور پخت خورشت گوشت بادمجان خوشمزه :

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه خورشت گوشت بادمجان با روش آسان:

پیاز رو همراه با زردچوبه تفت بدید، گوشت گردن یا ماهیچه رو اضافه کنید و تفت بدید تا جایی که تغییر رنگ بده. بعد آب جوشیده بهش اضافه کنید و اجازه بدید تا بپزه. یک ساعت آخر رب رو تفت بدید و همراه با نمک و فلفل سیاه و غوره تازه و زعفرون دم کرده به خورش اضافه کنید و یه ساعت اجازه بدید حسابی جا بیفته ( من متاسفانه غوره نداشتم بهش آبغوره اضافه کردم ولی شما حتما غوره بریزید مزه ش زمین تا آسمون‌ فرقشه)⁣


بادمجون ها رو پوست بگیرید و بهش نمک و ماست اضافه کنید و با کمترین میزان روغن سرخش کنید. ( ماست اصلا تأثیری تو مزه نمی‌ذاره به جاش کمک می‌کنه که بادمجون روغن رو جذب نکنه و حداقل میزان روغن مصرف شه) گوجه گیلاسی هاتون رو هم یه تفت کوچولو بدید و بادمجون و گوجه ها رو به خورش اضافه کرده و بعد از ده دقیقه زیرش رو خاموش کنید، خورش لذیذ ما آماده ست میتونید کنار یه چلو زعفرونی خوشمزه نوش جان کنید


پ.ن: به جای گوشت تیکه ای میتونید گوشت چرخ شده رو همراه با پیاز و ادویه ورز بدید قلقلی کرده سرخ کرده و داخل خورش بریزید در هر دو حالت محشره..

خروج از نسخه موبایل