نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه پیراشکی میگو : آموزش آشپزی غذای دریایی

طرز تهیه پیراشکی میگو

یکی از خوشمزه ترین پیراشکی هاست که میشه به جای میگو از پودینی کولی، انکاس، صدف، مرغ هم استفاده کرد.

اموزش اشپزی و طرز تهیه پیراشکی میگو با روش اسان و خونگی:

یکی از خوشمزه ترین پیراشکی هاست که میشه به جای میگو از پودینی کولی، انکاس، صدف، مرغ هم استفاده کرد.

برای خمیرش از خمیر ده دقیقه ای که تو پستای قبل هست استفاده کردم از خمیر جادویی هم میتونین استفاده کنین.

طرز تهیه پیراشکی میگو خوشمزه:

مواد میانی سیب زمینی

سیب زمینی رو آب پز میکنیم بعد له میکنیم
یک عدد پیاز رو تفت میدیم بهش فلفل سبز ریز شده اضافه میکنیم زردچوبه میزنیم.
زیره سبز و دانه گشنیز رو میکوبیم و اضافه میکنیم
سبزی گشنیز یا شوید (سلیقه ای) میریزیم نمک و ادویه میزنیم
سیب زمینی ها رو اضافه میکنیم و با مواد مخلوط میکنیم.

میگو

یک عدد پیاز کوچک رو تفت میدیم میگو ها رو اضافه میکنیم نمک و ادویه و پودر سیر میزنیم آبش که کشیده شد یک ق م رب میزنیم.
خمیر و پهن ‌میکنیم مقداری سیب زمینی پهن میکنیم روش میگو ها رو میچینیم خمیر رو میپیچیم بعد پیراشکی رو سرخ میکنیم .

خروج از نسخه موبایل