نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه خورشت بادمجان : دستور پخت غذای سنتی و خوشمزه

طرز تهیه خورشت بادمجان

ابتدا پیاز ها رو پوست گرفته و به صورت نگینی خرد کنید و در قابلمه ای پیاز ها را تفت دهید تا نرم و شفاف شوند در ادامه مقداری زردچوبه اضافه کنید چند دقیقه تفت دهی

دستور پخت و طرز تهیه خورشت بادمجان سنتی خوشمزه:

مواد لازم:

طرز تهیه خورشت بادمجان با روش اسان:

ابتدا پیاز ها رو پوست گرفته و به صورت نگینی خرد کنید و در قابلمه ای پیاز ها را تفت دهید تا نرم و شفاف شوند
در ادامه مقداری زردچوبه اضافه کنید چند دقیقه تفت دهید در مرحله بعد گوشت را خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید
گوشت باید تفت دهید تا تغییر رنگ دهد پس از این که تغییر رنگ داد رب گوجه اضاف کنید تا بوی خامی رب گرفته بشه (این کار باعث خوش رنگ شدن خورش هم میشه) در ادامه ۳ لیوان اب به قابلمه اضاف کنید و حرارت را زیاد کنید تا آب سریع به جوش اید


پس از این که اب جوش امد حرارت رو کم کنید تا گوشت به مدت یک الی دو ساعت با حرارت ملایم بپزد
در این فاصله بادمجان ها را پوست بگیرید و از وسط نصف کنید و مقداری نمک روی ان بپاشید پس از نیم ساعت بادمجان را ابکشی کنید و در روغن سرخ کنید
گوجه فرنگی رو از وسط نصف کنید و تفت دهید تا سرخ شود
پس از این که گوشت کاملا پخت و نرم شد نمک، فلفل و زعفران دم کرده به قابلمه اضاف کنید بادمجان را به همراه گوجه سرخ شده به قابلمه اضاف کنید.

در صورت تمایل میتونید از اب لیمو یا آب غوره در این خورش خوشمزه استفاده کنید

خروج از نسخه موبایل