نماد سایت دریای شرق

مکرون کیک نارگیلی : طرز تهیه کیک با روش آسان

مکرون کیک نارگیلی

اول کره به دمای محیط رسیده و شکر رو با همزن میزنیم بعد زرده تخم مرغ و وانیل میریزیم پنج دقیقه با همزن میزنیم

رسپی مکرون کیک نارگیلی:

ترکیبی از کیک و شیرینی نارگیلی‌. بافتش خیلی سبک و نرمه تو دهن آب میشه. برای کیک زیرش

طرز تهیه مکرون کیک نارگیلی مثل کافی شاپ:

اول کره به دمای محیط رسیده و شکر رو با همزن میزنیم
بعد زرده تخم مرغ و وانیل میریزیم پنج دقیقه با همزن میزنیم
بعد شیر اضافه میکنیم دوباره هم میزنیم در آخر مخلوط آرد و بکینگ پادر که الک کردیم اضافه میکنیم
مایع کیک رو میریزیم داخل قالب ۲۰ سانتی روش رو با قاشق صاف میکنیم.

برای لایه نارگیلی:

سفیده تخم مرغ رو با همزن میزنیم تا کف کنه و سفت بشه
شکر رو در دو مرحله اضافه میکنیم
و در آخر پودر نارگیل رو میریزیم و آرام با سفیده مخلوط میکنیم مایع نارگیلی رو میریزیم روی مایع کیک میزاریم تو فر از قبل گرم شده تقریبا نیم ساعت بستگی به فر داره .
در آخر یکم شعله بالایی فر رو روشن میکنیم تا روش طلایی بشه

خروج از نسخه موبایل