رسپی مکرون کیک نارگیلی:
ترکیبی از کیک و شیرینی نارگیلی. بافتش خیلی سبک و نرمه تو دهن آب میشه. برای کیک زیرش
- کره ۱۰۰ گرم
- شکر ۶۰ گرم تقریبا یک چهارم لیوان دسته دار
- آرد ۱۲۰ گرم تقریبا سه چهارم لیوان دسته دار فرانسوی
- زرده تخم مرغ سه عدد
- وانیل یک چهارم ق چ
- بکینگ پادر یک ق چ
- شیر یک چهارم لیوان
طرز تهیه مکرون کیک نارگیلی مثل کافی شاپ:
اول کره به دمای محیط رسیده و شکر رو با همزن میزنیم
بعد زرده تخم مرغ و وانیل میریزیم پنج دقیقه با همزن میزنیم
بعد شیر اضافه میکنیم دوباره هم میزنیم در آخر مخلوط آرد و بکینگ پادر که الک کردیم اضافه میکنیم
مایع کیک رو میریزیم داخل قالب ۲۰ سانتی روش رو با قاشق صاف میکنیم.
برای لایه نارگیلی:
- شکر ۶۰ گرم
- سفیده تخم مرغ سه عدد
- پودر نارگیل ۱۱۰ گرم تقریبا یک لیوان و یک چهارم لیوان
سفیده تخم مرغ رو با همزن میزنیم تا کف کنه و سفت بشه
شکر رو در دو مرحله اضافه میکنیم
و در آخر پودر نارگیل رو میریزیم و آرام با سفیده مخلوط میکنیم مایع نارگیلی رو میریزیم روی مایع کیک میزاریم تو فر از قبل گرم شده تقریبا نیم ساعت بستگی به فر داره .
در آخر یکم شعله بالایی فر رو روشن میکنیم تا روش طلایی بشه