نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه دوپیازه انکاس ( ماهی مرکب )+ نکات کلیدی

طرز تهیه دوپیازه انکاس

ما در گویش محلی به ماهی مرکب انکاس میگیم. دوپیازه انکاس از خوشمزه ترین غذاهای دریاییه که تو جنوب پخته میشه .

دستور پخت و طرز تهیه دوپیازه انکاس غذای دریایی سریع:

ما در گویش محلی به ماهی مرکب انکاس میگیم.
دوپیازه انکاس از خوشمزه ترین غذاهای دریاییه که تو جنوب پخته میشه .
اگه شما پاک کردشو گیر بیارین که خوش بحالتون منتها اگه بخواین خودتون پاکش کنین یخورده کثیف کاری داره. خیلی قدیما از مرکبش برای مرکب قلم استفاده میکردن از پوستش واسه پسربچه ها دهل درست میکردن و قایقش که تا الان طرفدار داره .


به بچه هاش کلموک میگن که شکم پرش شهرت جهانی داره و ریزتراشو واسه طعمه صیداشون به قلاب میبندن.
من واسه اینکه کیسه مرکبش موقع پاک کردن نترکه قبل از پاک کردن ماهی رو میزارم تو فریزر تا مرکبش یخ بزنه ویکم سفت بشه بعد پاکش میکنم.

از انکاس هم دوپیازه درست میکنن هم کبابش میکنن هم سوخاری و… من دوپیازشو بیشتر از همه میپسندم.
آسونترین روش پختش هم تو زودپز هست که برای اینکه خوشمزه تر بشه معمولا با خرما آبپز میکنن بعضیا هم چای کیسه ای میندازن تو زودپز ولی خرما قدمتش بیشتره. بعد از آبپز کردن آبکش میکنیم خرما هارو جدا میکنیم .
برای دوپیازه به یک عالمه پیاز خردشده نیاز داریم

طرز تهیه دوپیازه انکاس ( ماهی مرکب ) با روش آسان و خوشمزه:


پیاز رو با شعله کم میزاریم تا آب بندازه و نرم بشه بعد سیر اضافه میکنیم
نمک و ادویه مخلوط (ادویه مخصوص جنوب) و فلفل قرمز میزنیم میتونین فلفل سبز بریزین که من نداشتم.
رب اضافه میکنیم تفت میدیم.
در مرحله آخر انکاسارو میریزیم یکم با پیاز و رب مخلوط میکنیم بعد با شعله کم میزاریم جا بیفته.
در آخر میتونین سیب زمینی رو نگینی جدا سرخ کنین یا روی دوپیازه و یا کنارش استفاده کنین.

خروج از نسخه موبایل