نماد سایت دریای شرق

سینابون رولز ( رول دارچینی ): طرز تهیه شیرینی خوشمزه

سینابون رولز

خمیر سینابون دستورای مختلفی داره که من تا حالا بیشترشو امتحان کردم ولی خب چون من همیشه دنبال آسونترین و راحت ترین روشم با خمیر همه کاره هم امتحان کردم و عالی میشه فقط من برای عطر بیشتر به جای روغن مایع کره آب شده ریختم .

دستور پخت سینابون رولز خوشمزه:

یه شیرینی خوش عطر دارچینی که تقریبا همه طرفدارشن .

خمیر سینابون دستورای مختلفی داره که من تا حالا بیشترشو امتحان کردم ولی خب چون من همیشه دنبال آسونترین و راحت ترین روشم با خمیر همه کاره هم امتحان کردم و عالی میشه فقط من برای عطر بیشتر به جای روغن مایع کره آب شده ریختم .

طرز تهیه سینابون رولز ( رول دارچینی ) با روش آسان در خانه:


به این روش که اول ؛

مخلوط میکنیم سرشو میپوشونیم پنج دقیقه صبر میکنیم تا پف کنه
بعد بهش دو لیوان آرد سفید و یک سوم لیوان کره آب شده اضافه میکنیم و خمیر و ورز میدیم.
پ.ن. به جای شیر خشک و آب ولرم میتونین از یک لیوان شیر ولرم استفاده کنین.
خمیر رو بصورت مستطیل باز میکنیم .


برای مواد میانی ؛


شکر قهوه ای دو ق غ اگه نداشتین از شکر سفید استفاده کنین ولی شکر قهوه ای یه چیز دیگست.
پودر کاکاوو دوق غ
پودر دارچین یک ق غ (سلیقه ایه بیشتر خواستین بیشتر بریزین)
کره آب شده ۵۰ گرم

طرز تهیه مواد میانی رول دارچینی
مواد میانی رو با قاشق مخلوط میکنیم.
کمی از مواد رو روی خمیر میکشیم خمیر رو رول میکنیم با کمک نخ دندون یا نخ آشپزی رول رو تکه تکه میکنیم.
کف سینی فر کاغذ روغنی میندازیم رول هارو توی سینی میچینیم سرشو میپوشونیم به مدت بیست دقیقه استراحت میدیم (این استراحته خیلی مهمه).
فر رو از قبل گرم میکنیم رولا رو میزاریم تو فر تا بپزه بعد روش کرم میریزیم.


برای کرم رول دارچینی؛
شیر عسلی یک قوطی
پنیرخامه ای سه ق غ
میکس میکنیم روی نونا میریزیم.
برای تزیین گردو، سس شکلات یا پودر دارچین و… بریزین.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل