دستور پخت ساندویچ قالبی خونگی:
اموزش اشپزی و طرز تهیه ساندویچ قالبی با روش آسان:
اگه طرفدار پرو پاقرص ساندویچ هستین
پیشنهاد میکنم حتما این مدلیشو امتحان کنین ساندویچ مرغ و پنیر با سس خوشمزه بشامل .
مواد میانی ساندویچ سلیقه ایه میتونین به سلیقه خودتون تغییر بدین
مواد میانی ساندویچ:
- پیاز یک عدد
- سینه مرغ پخته و ریش ریش یک عدد
- سیب زمینی نگینی یک عدد
- نمک، زردچوبه، ادویه، پودرسیر، پاپریکا و آویشن
- رب گوجه یک ق
- نون ساندویچ
پیاز رو تفت میدیم سیبزمینی نگینی اضافه میکنیم نمک و زردچوبه میزنیم
سیبزمینیا که نرم شد مرغ ریش ریش اضافه میکنیم ادویه ها و رب میزنیم .
به مواد بالا میتونین؛ قارچ، دلمه، ذرت و… اضافه کنین.
موادو بهمراه یک تکه پنیر ورقه ای لای نون میزاریم
ساندویچمون رو از وسط نصف میکنیم
اگه از قالب کمربندی استفاده میکنین که چه بهتر وگرنه مثل من کف قالب و دورشو با فویل میپوشونیم تا بتونیم راحت ساندویچ هارو از قالب بیرون بیاریم.
ساندویچای دونیم شده رو بصورت فشرده کف قالب میچینیم روش سس بشامل میریزیم.
برای سس:
- کره پنجاه گرم
- آرد دو ق غ
- شیر دولیوان
- پودرفلفل سیاه نصف ق چ
- یک عدد قرص مرغ
- پنیر خامه ای یا پیتزا دو ق غ
کره رو آب میکنیم آرد اضافه میکنیم و تا حدی که بوی خامیش گرفته بشه تفت میدیم .
قرص مرغ اضافه میکنیم
شیر میریزیم فلفل سیاه میزنیم و مدام هم میزنیم تا سسمون غلیظ بشه .
در آخر پنیرو اضافه میکنیم.
سس رو بصورت داغ روی ساندویچامون میریزیم .
من روشو با تکه های پنیر ورقه ای تزیین کردم شما میتونین به جاش پنیر پیتزا بریزین .
قالب رو توی فر میزاریم شعله بالای فر رو روشن میکنیم و میزاریم با حرارت کم سسمون کمی بپزه و روش طلایی بشه.
ساندویچایی که به این روش آماده کردیم نرم و پنیری میشن طوری که موقع خوردن سس از گوشه کنار دهنتون راه میفته یه جورایی عاشقش میشین
درست کنین و لذت ببرین.
نوش جان