نماد سایت دریای شرق

فطایر تابه ای : طرز تهیه غذا با روش آسان و حرفه ای در خانه

فطایر تابه ای

دستور پخت فطایر تابه ای خونگی:

اموزش اشپزی و طرز تهیه فطایر تابه ای با روش آسان :

این مدل فطایر هم به خاطر اینکه خمیر نازکی داره و هم برای اینکه روی تابه طبخ میشه نسبت به بقیه فطایرا سبکتره.
هم با گوشت و هم بامرغ میتونین درست کنین.
برای خمیرش از خمیر همه کاره استفاده کردم دستورش تو قسمت هایلایت هست به صورت پست هم چند پست پایین تر براتون گذاشتم.


از خمیر جادویی و ده دقیقه ای هم میتونین استفاده کنین.
نکته مهم در تهیه این مدل فطایر اینه که خمیرشو نازک پهن کنین چون ما نمیخوایم فطایر پفکی داشته باشیم.
بعد این که خمیر رو پهن کردیم یکطرفش موادی که آماده کردیم میریزیم لبه ی بعدی رو روش برمیگردونیم و مثل پیراشکی لبه هاشو با نوک انگشتامون به هم میچسبونیم.


تابه نسوز رو با برس چرب میکنیم فطایر رو روی تابه با شعله ملایم سرخ میکنیم یکطرفش که سرخ شد برمیگردونیم تا طرف دیگشم سرخ بشه.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل