نماد سایت دریای شرق

رول مرغ و قارچ : طرز تهیه غذا با روش آسان و حرفه ای

رول مرغ و قارچ

 پیش غذای خوشمزه و راحته که طرفدار زیاد داره . قبلا یه مدل دیگشو واستون گذاشته بودم فقط سسی که روی رولها میریزیم فرق داره.

دستور پخت رول مرغ و قارچ خونگی:

 پیش غذای خوشمزه و راحته که طرفدار زیاد داره .
قبلا یه مدل دیگشو واستون گذاشته بودم فقط سسی که روی رولها میریزیم فرق داره.

برای نان من از نان لبنانی یا پیتا که دو لایه هست استفاده کردم نان باید تازه باشه تا لایه ها راحت از هم جدا بشن بعد هر لایه رو به چهار قسمت یا اگه رولای کوچکتری میخواین به هشت قسمت تقسیم میکنیم .
مواد میانیشو میتونین تغییر بدین میتونین به جای کنسرو قارچ از قارچ تازه استفاده کنین منتها قبلش تفت بدین تا آبش کشیده بشه.

مواد لازم:

طرز تهیه رول مرغ و قارچ با روش آسان:

کف قابلمه کمی روغن میریزیم. پیاز و تفت میدیم مرغ ریش شده اضافه میکنیم تفت که خورد نمک و ادویه و فلفل سیاه میزنیم. قارچ هارو میریزیم یکم که مخلوط شد از رو حرارت برمیداریم.
دو ق غ خامه اضافه میکنیم.
نان را به چهار قسمت برش میدیم روی نان کمی مایونز میمالیم بعد یک ق از مواد مرغمون رو در قسمت پایین نان میریزیم و رول میکنیم .
رولا رو داخل سینی میچینیم و روش سس میریزیم


برای سس روی رولها؛


خامه صبحانه یک پاکت
پنیر خامه ای چهار ق غ
بهتره پنیری استفاده بشه که یکم شوری داشته باشه مثل ویلی، پینکا‌، مثلثی، کیبی
خامه و پنیر رو داخل مولینکس میریزیم و میکس میکنیم .

سینی رو داخل فر میزاریم شعله بالا رو فقط روشن میکنیم درحدی که سس ببنده و طلایی بشه.
من چون عجله داشتم زودتر رول مرغ و قارچ رو از فر بیرون آوردم و روش طلایی نشد شما بیشتر بزارید.

خروج از نسخه موبایل