نماد سایت دریای شرق

کیک کاراملی: طرز تهیه کیک با روش آسان و حرفه ای

کیک کاراملی

کیک کاراملی یکی از کیکای پرطرفدار و مجلسی هست که برخلاف تصور درست کردنش خیلی راحت و آسونه کافیه طبق دستور مرحله به مرحله پیش برین.

دستور پخت و رسپی کیک کاراملی :

اموزش درست کردن و طرز تهیه کیک کاراملی با روش آسان در خانه:

کیک کاراملی یکی از کیکای پرطرفدار و مجلسی هست که برخلاف تصور درست کردنش خیلی راحت و آسونه کافیه طبق دستور مرحله به مرحله پیش برین.

برای درست کردن این کیک اول کاراملشو آماده میکنیم.
برای درست کردن کارامل‌:
پودر کرم کارامل یک بسته
خامه صبحانه یک پاکت
شیر دولیوان

کف ظرفی که میخواین کیک رو داخلش بپزین شیره کارامل میریزیم.
داخل قابلمه شیر رو گرم میکنیم داغ که شد پودر کارامل رو میریزیم همین که یه جوش زد خامه رو اضافه میکنیم خامه که کامل حل شد از روی حرارت برمیداریم.
کارامل رو داخل قالب کیک که کفش شیره ریختیم میریزیم
قالب رو داخل یخچال میزاریم تا کارامل ببنده.
برای پایه کیک معمولا از کیک شکلاتی استفاده میکنن.
مایع کیک شکلاتی رو آماده میکنیم.


برای کیک شکلاتی:


تخم مرغ سه عدد
شکر یک لیوان
وانیل نصف ق چ
روغن نصف لیوان
شیر نصف لیوان
آرد یک لیوان و نصف (دو قاشق غ ازش بر میداریم جاش دو ق غ پودر کاکاوو مرغوب میریزیم)
بکینگ پودر یک ق مرباخوری


تخم مرغ و وانیل و شکر رو با همزن میزنیم تا پف کنه و حجمش دوبرابر بشه.
روغن میریزیم دوباره هم میزنیم.
شیر میریزیم دوباره با همزن میزنیم.
آرد و پودر کاکاوو و بکینگ پودر الک میکنیم به مایع کیک اضافه میکنیم.
مایع کیک رو روی کارامل بسته شده میریزیم قالب رو داخل قالب بزرگتر که داخلشو با آب جوش پر کردیم میزاریم آب باید تا نصف ارتفاع قالب کیکمون رو بگیره.


فر رو از قبل گرم میکنیم قالب رو به مدت یک ساعت و نیم الی دوساعت داخل فر میزاریم تا بپزه.
این کیک مدت پختش نسبت به کیکای دیگه بیشتره چون با بخار آب میپزه.
با سیخ چوبی یا چنگال پختشو چک کنین اگه چیزی از کیک به سیخ نچسبید یعنی کیکتون پخته.
کیک رو بعد پخت بزارین خنک بشه بعد به مدت چهار ساعت بزارین یخچال تا کاراملش خوب ببنده و بتونین قالبی درش بیارین.
برای این که کیکتون قالبی در بیاد دورشو با چاقو آزاد کنین بعد برش گردونین اگه باز هم کیکتون از قالب در نیومد قالب رو چند ثانیه روی بخار آب بگیرین بعد برش گردونین
.

خروج از نسخه موبایل