نماد سایت دریای شرق

کیک پرتقالی : طرز تهیه کیک با روش آسان و حرفه ای

کیک پرتقالی

هرچی از عطرش و از طعمش بگم کم گفتم مخصوصا اون کرم پرتقالی که روش میریزیم. اگه تو یخچالتون پرتقال دارین برین و دست به کار شین.

دستور پخت کیک پرتقالی خونگی:

هرچی از عطرش و از طعمش بگم کم گفتم
مخصوصا اون کرم پرتقالی که روش میریزیم.
اگه تو یخچالتون پرتقال دارین برین و دست به کار شین.

برای کیک:

اموزش درست کردن و طرز تهیه کیک پرتقالی با روش آسان و حرفه ای:

تخم مرغ و شکر و وانیل رو به مدت پنج دقیقه با همزن میزنیم.
رنده پوست پرتقال و روغن رو اضافه میکنیم به مدت یک دقیقه هم میزنیم.
آب پرتقال و ماست رو میریزیم دوباره هم میزنیم.
آرد و بکینگ پودر رو الک میکنیم به همراه پودر ژله به مایعمون اضافه میکنیم.
کف قالب رو چرب میکنیم مایع کیک رو میریزیم و داخل فر که از قبل گرم کردیم میزاریم تا بپزه.

برای سس:


آب پرتقال طبیعی یک لیوان
رنده پوست پرتقال یک ق چ
پودر نشاسته یک ق غذاخوری سرپر
شکر بستگی به سلیقه که چقدر شیرین دوست دارین

همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم روی حرارت میزاریم تا غلیظ بشه بعد که یکم از داغی افتاد روی کیک میریزیم.
امیدوارم درست کنین و لذت ببرین.

خروج از نسخه موبایل