نماد سایت دریای شرق

پلو مرغ پروانه ای : طرز تهیه غذا با روش آسان و حرفه ای

پلو مرغ پروانه ای

برای این مدل مرغ، مرغ رو از قسمت خط سینه با چاقو برش میدیم و مرغ رو باز میکنیم.

دستور پخت پلو مرغ پروانه ای خوشمزه:

اموزش اشپزی و طرز تهیه پلو مرغ پروانه ای مجلسی با روش آسان:

برای این مدل مرغ، مرغ رو از قسمت خط سینه با چاقو برش میدیم و مرغ رو باز میکنیم.

برای مرینت مرغ:

طرز تهیه:

پیاز رو خرد میکنیم نمک میزنیم با دست فشارش میدیم تا آبش در بیاد.
مابقی مواد رو اضافه میکنیم .
مرغ رو خوب به مواد آغشته میکنیم چون مرغمونو به صورت پروانه ای برش دادیم مرغمون خیلی خوب مزه دار میشه و مواد به همه جای مرغ میرسه.


بهتره مرغ با مواد یک شب تا صبح داخل یخچال بمونه حالا اگه وقت نداشتین همون دوساعتم کفایت میکنه.
پ.ن. پوست مرغ رو نگیرین تا مرغ خشک نشه .
هنگام پخت مرغ رو از مواد بیرون میاریم دورش رو فویل میپیچیم و داخل فر به مدت یک ساعت و نیم الی دو ساعت میزاریم که بپزه (بستگی به سایز مرغتون داره).
نیم ساعت آخر فویل رو از روی مرغ برمیداریم شعله بالای فر رو روشن میکنیم تا مرغمون برشته بشه.


برای برنج:


کف قابلمه روغن میریزیم .
یک عدد پیاز کوچک تفت میدیم تا طلایی بشه.
بعد ادویه درسته، چوب دارچین، دانه فلفل سیاه، دانه هل، میخک، برگ بو، پودر لیمو عمانی و یک عدد قرص مرغ میریزیم.
بوی ادویه ها که بلند شد آب جوش اضافه میکنیم برنج رو که از قبل خیس کردیم اضافه میکنیم نمکشو اندازه میگیریم ودم میزاریم.
برای تزیین از پیاز داغ و سیب زمینی سرخ کرده استفاده کردم.

خروج از نسخه موبایل