نماد سایت دریای شرق

مینی پیتزا مهیاوه : طرز تهیه فست فود با روش آسان و حرفه ای

مینی پیتزا مهیاوه

مهیاوه یه نوع سس جنوبیه که معمولا به نان میزنن و خیلی هم خاصیت داره . ترکیب اصلیش ماهی ریزموتو (کاشغ) و دانه خردل هست به همین علت سرشار از کلسیم و فسفره .

دستور پخت مینی پیتزا مهیاوه :

اموزش اشپزی و طرز تهی مینی پیتزا مهیاوه با روش آسان و حرفه ای :

یکی از ساده ترین ،سبکترین و خوشمزه ترین هاست
هم برای سفره افطار و هم دورهمی ها.
اولین بار که این پیتزا رو درست کردم فکر نمیکردم این همه طرفدار پیدا کنه .

و اما مهیاوه
مهیاوه یه نوع سس جنوبیه که معمولا به نان میزنن و خیلی هم خاصیت داره .
ترکیب اصلیش ماهی ریزموتو (کاشغ) و دانه خردل هست به همین علت سرشار از کلسیم و فسفره .
اگر مهیاوه در دسترستون نبود میتونین از زعتر استفاده کنین .

مواد لازم:

خمیر با قطر نیم سانت پهن میکنیم .
قالب میزنیم .
روی سینی فر که از قبل چرب کردیم یا کاغذ روغنی انداختیم میچینیم.
روی خمیر پنیر میمالیم. برای اینکه پنیر راحت تر روی خمیر حرکت کنه یه چند دقیقه زودتر از یخچال بیرون بیارین تا نرم بشه.
روی پنیر با قاشق چند قطره سس مهیاوه میریزیم زیاد نریزین شور میشه.


روی مهیاوه پنیر پیتزا میریزیم .
سینی رو داخل فر میزاریم.
اول شعله پایین روشن میکنیم وقتی خمیر پیتزامون پخت ده دقیقه آخر شعله بالا رو روشن میکنیم تا روی پیتزاهم طلایی بشه.

خروج از نسخه موبایل