نماد سایت دریای شرق

ساندویچ گوشت و سیب زمینی : طرز تهیه غذا با روش آسان

ساندویچ گوشت و سیب زمینی

هم با گوشت گوساله میتونین درست کنین و هم گوشت گوسفند و یا بز (کهره). خیلی هم آسونه و زمان زیادی رو لازم نیست تو آشپزخونه صرف کنین.

رسپی ساندویچ گوشت و سیب زمینی:

هم با گوشت گوساله میتونین درست کنین و هم گوشت گوسفند و یا بز (کهره).
خیلی هم آسونه و زمان زیادی رو لازم نیست تو آشپزخونه صرف کنین.

مواد لازم:

اموزش اشپزی و طرز تهیه ساندویچ گوشت و سیب زمینی با روش اسان:

داخل زودپز روغن میریزیم پیاز رو تفت میدیم ‌.
زردچوبه میزنیم.
پیاز که طلایی شد گوشت رو اضافه میکنیم.
شعله رو یکم زیاد میکنیم تا گوشت آب بندازه و آبش کشیده بشه.
سیب زمینی رو پوست میگیریم درشت خرد میکنیم و اضافه میکنیم.
نمک و ادویه و فلفل میزنیم .


رب هم اضافه میکنیم مواد که مخلوط شد یک لیوان آب اضافه میکنیم در زودپز رو میبندیم به مدت نیم ساعت الی چهل و پنج دقیقه (بستگی به زودپز داره) تا گوشت و سیبزمینی بپزه و کامل نرم بشه.
بعد پخت سر زودپز رو برمیداریم اگه تهش هنوز آب داشت با شعله بلند میزاریم تا آبش کامل کشیده بشه.
با کفگیر یا ملاقه گوشت و سیبزمینیا رو داخل همون زودپز له میکنیم.


اگه از زودپز برقی استفاده میکنید آب کمتری بریزین چون در این مدل زودپز آب زیادی تبخیر نمیشه در حد یک استکان کوچک.
ملات گوشت و سیبزمینی رو بهمراه خیار شور لای نان لواش ساندویچش میکنیم.
میتونین از نان ساندویچی هم به جای نان لواش استفاده کنین ولی من برای افطار نان لواش رو به نان ساندویچی ترجیح میدم .
این ساندویچ تندش میچسبه پس تو ریختن فلفل دست و دلباز باشین

خروج از نسخه موبایل