نماد سایت دریای شرق

نان حفصه : طرز تهیه نان قشمی با روش آسان در خانه

نان حفصه

یکی از نانهای محلی و معروف قشمیه که خیلی طرفدار داره. به قدری این نون نرمه که به محض خوردنش تو دهنتون آب میشه عجیب نیست که این همه طرفدار داره.

دستور پخت نان حفصه خانگی:

یکی از نانهای محلی و معروف قشمیه که خیلی طرفدار داره.
به قدری این نون نرمه که به محض خوردنش تو دهنتون آب میشه عجیب نیست که این همه طرفدار داره.
روش معمولا مهیاوه میریزن پیشنهاد میکنم با شیر عسلی امتحان کنین.

مواد لازم:

اموزش درست کردن و طرز تهیه نان حفصه با روش آسان:

۱ مواد خشک رو باهم مخلوط میکنیم.
۲. تخم مرغ هارو اضافه میکنیم.
۳. با آب ولرم خمیر درست میکنیم آب رو کم کم اضافه کنین تا خمیر منسجمی بدست بیاد.
۴. همینطور که خمیر رو ورز میدیم روغن رو کم کم اضافه میکنیم خمیر رو کامل ورز میدیم تا بدست نچسبه.
۵. روی خمیر رو میپوشونیم به مدت دو ساعت یک جای گرم میزاریم تا استراحت کنه و حجمش دو برابر بشه.


۶. بعد که ور اومد از خمیر چونه میگیریم چونه هارو به ضخامت یک سانتی باز میکنیم .
۷. روی نونا رو میپوشونیم و دوباره استراحت میدیم.
۸. کف ماهیتابه رو روغن میریزیم روغن در حدی باشه که دور تا دور ماهیتابه رو بگیره مثل وقتی که میخوایم ماهی سرخ کنیم.
۹. نونا رو داخل روغن سرخ میکنیم از روغن کف ماهیتابه روش میریزیم تا داخلش پفکی بشه.


پ.ن. اگه مثل پیراشکی نونا رو بعد باز کردن دونه دونه روی کاغذ روغنی بچینید راحت تر میتونین بلندش کنین و توی روغن بندازینش.
۱۰. یکطرفش که سرخ شد برش میگردونیم تا طرف دیگشم سرخ بشه.

خروج از نسخه موبایل