نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه سمبوسه رولی : دستور پخت غذا با روش آسان

طرز تهیه سمبوسه رولی

برای من قسمت سخت کار نگینی خردکردن سیبزمینیاست. پیاز رو هم ریز خرد میکنیم.

دستور پخت و طرز تهیه سمبوسه رولی:

برای مواد داخل رول.؛
سیب زمینی بزرگ سه عدد
پیاز یک عدد بزرگ
قرص مرغ یک عدد
فلفل سبز تند یک عدد
رب گوجه یک ق مرباخوری
زردچوبه نصف ق چ
پودر گشنیز یک ق چ
پودر سیر، پاپریکا، پودر پیاز از هرکدوم یک ق چ
نان لواش

اموزش اشپزی و طرز تهیه سمبوسه رولی با روش آسان در خانه:

برای من قسمت سخت کار نگینی خردکردن سیبزمینیاست.
پیاز رو هم ریز خرد میکنیم.
کف ماهیتابه روغن میریزیم پیاز رو داخل روغن تفت میدیم.
زردچوبه میزنیم.


فلفل سبز رو ریز خرد میکنیم میریزیم خوشمزگی این غذا به تندیشه.
پودر گشنیز میریزیم بوش که بلند شد قرص مرغ رو پودر میکنیم اضافه میکنیم.
سیب زمینیا رو میریزیم .
رب میزنیم.


پودر سیر، پاپریکا و پودر پیاز میریزیم شعله رو کم میکنیم تا سیب زمینیا نرم نرم بشه هر چند وقت یکبارم هم میزنیم ته نگیره.
نمک غذا رو هم چک کنین چون قرص مرغ خودش شوره دیگه احتیاج به اضافه کردن نمک نیست با این حال اگه دیدین احتیاج به نمک داره نمک بریزین.


نان لواش رو بصورتی که برای سمبوسه میبریم برش میدیم
فقط ایندفعه به جای اینکه مثلثی بپیچیم رولش میکنیم.
از مواد لای نون میریزیم رول میکنیم .
رولا رو داخل ظرف میچینیم و روش با برس از سسی که درست کردیم میمالیم.


برای سس:


سس فلفل همدانیان یک ق غ (میتونین از مارکای دیگه هم استفاده کنین)
سس گوجه یک ق غ
روغن مایع یک ق غ


مخلوط میکنیم.
روی رولها میمالیم.
سمبوسه ها رو به مدت ده دقیقه داخل فر میزاریم فقط شعله بالا رو روشن کنین تا روش برشته بشه.

پ.ن. اگه پنیر دوست دارین میتونین آخر کار روی رولا پنیر بریزین.

خروج از نسخه موبایل