نماد سایت دریای شرق

شیرینی قطایف : طرز تهیه شیرینی عربی با روش آسان

شیرینی قطایف

یه نوع شیرینی خوشمزه عربی که هم مثل پیراشکی میپیچن و سرخ می کنن و هم مثل امروز که من درست کردم بدون سرخ کردن سرو میکنن.

رسپی شیرینی قطایف:

اموزش درست کردن و طرز تهیه شیرینی قطایف عربی با روش آسان:

یه نوع شیرینی خوشمزه عربی که هم مثل پیراشکی میپیچن و سرخ می کنن و هم مثل امروز که من درست کردم بدون سرخ کردن سرو میکنن.
نونش خیلی شبیهه پنکیکه با این تفاوت که فقط یک طرفشو میپزن و داخلشو با خامه تازه یا کرم پر میکنن.

مواد لازم برای نان:

همه مواد رو میریزیم داخل مخلوط کن یا میکسر و مخلوط میکنیم.
مایع بدست اومده رو داخل کاسه میریزیم سرشو میگیریم نیم ساعت استراحت میدیم .
کف تابه یا ماهیتابه نچسب رو چرب میکنیم داغ که شد با ملاقه یا میتونین برای راحتی کار مایع رو بریزین داخل جای سس و با استفاده از اون روی تابه پنکیکای کوچولو درست کنین .
وقتی یک طرفش سرخ شد و روش حبابای ریز درست شد از روی تابه برش میداریم روش رو حتما با یک پارچه میپوشونیم تا خشک نشه.

برای کرم وسطش:

شیر و شکر و آرد و نشاسته رو داخل قابلمه مخلوط میکنیم روی گاز میزاریم تا غلیظ بشه.
وانیل و گلاب اضافه میکنیم.
وقتی غلیظ شد خامه رو اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم .
اجازه میدیم کرممون خنک بشه.

یک طرف نان رو به هم میچسبونیم کرم رو داخل قیف میریزیم و داخل پنکیکارو پر میکنیم .
اگه قطایف سرخکردنی میخواین باید بعد گذاشتن کرم وسط پنکیک مثل پیراشکی ببندینش بعد سرخش کنین و روش شیره بریزین.
میتونین برای روی قطایف هم از شیره و هم عسل استفاده کنین.


برای شیره؛
آب یک لیوان
شکر یک لیوان
گلاب دو ق غ
دانه هل دودونه
زعفران کمی
همه مواد رو مخلوط میکنیم روی حرارت میزاریم شکر که حل شد و شیره کمی غلیظ شد از رو حرارت برمیداریم.

خروج از نسخه موبایل