نماد سایت دریای شرق

شیرینی خرمایی : طرز تهیه شیرینی با روش آسان و حرفه ای

شیرینی خرمایی

دستورای زیادی برای خمیر شیرینی معمول هست بعضیا از روغن جامد به جای کره استفاده میکنند عده ای هم از آرد سمولینا در دستورش استفاده میکنند که من طبق معمول آسونترین دستور رو براتون انتخاب میکنم و نتیجشم عالی میشه.

رسپی شیرینی خرمایی :

اموزش درست کردن و طرز تهیه شیرینی خرمایی با روش آسان :

معمول یا همون شیرینی خرمایی یکی از متدوال ترین شیرینی های روز عید در کشورهای عربی وکشورهای حاشیه خلیج فارسه.

معمول یه ادویه مخصوص داره که ترکیب: پودرهل، دارچین، جوزهندی و زنجبیله.
تمام این ادویه ها رو با هم مخلوط کنین یک ق چ پودر هل، یک ق چ پودر دارچین، یک ق چ پودر زنجبیل و خیلی کم جوزهندی رنده کنین.

برای مواد میانی:
خرمای بدون هسته و پوست یک پیمانه
کره ۲۵ گرم
ادویه معمول( دستورشو اون بالا گفتم) یک ق مرباخوری

کره رو داخل ماهیتابه آب میکنیم.
خرما رو اضافه میکنیم یکم داخل کره تفت میدیم تا نرم بشه.
ادویه معمول میریزیم.
همه مواد که مخلوط شد از رو حرارت برمیداریم خنک که شد مقداری از خرما( اندازه تیله) رو برمیداریم و گرد میکنیم.
تمام خرما ها رو به همین روش آماده میکنیم.

برای خمیر شیرینی:


دستورای زیادی برای خمیر شیرینی معمول هست بعضیا از روغن جامد به جای کره استفاده میکنند عده ای هم از آرد سمولینا در دستورش استفاده میکنند که من طبق معمول آسونترین دستور رو براتون انتخاب میکنم و نتیجشم عالی میشه.
کره به دمای محیط رسیده ۲۰۰ گرم
پنیر کیبی یا پنیر مثلثی که تو دمای محیط نرم شده ۵ عدد
آرد سفید دو پیمانه
پودر شکر یک چهارم پیمانه
ادویه معمول یک ق مرباخوری

کره و پودرشکر رو با قاشق مخلوط میکنیم.
پنیر اضافه میکنیم دوباره هم میزنیم تا یکدست بشه.
ادویه معمول و بعد آرد رو کم کم اضافه میکنیم.
با دست خمیر رو ورز میدیم تا خمیر نرم و یکدستی بدست بیاد.


از خمیر گلوله های کوچکی برمیداریم با دست کمی پهنش میکنیم یدونه از توپکای خرمایی رو وسطش میزاریم دوباره گرد میکنیم بعد اگه قالب داشتین که داخل قالب شکل میدین اگه نه که مثل من با چنگال بیفتین به جونش.
تمام شیرینیا رو بهمین ترتیب آماده میکنیم.


کف سینی فر کاغذ روغنی میندازیم شیرینی هارو کف سینی میچینیم.
فر رو از قبل با درجه ۱۸۰ درجه گرم میکنیم بعد سینی رو ذاخل فر میزاریم به مدت ده ال پانزده دقیقه شیرینی ما آمادست. چک کنین اگه ته شیرینیتون طلایی شده آمادست شعله پایین رو خاموش میکنیم شعله بالا رو روشن میکنیم از پای فر تکون نمیخوریم تا وقتی روش طلایی قهوه ای بشه

خروج از نسخه موبایل