دستور پخت تن ماهی خونگی مثل بیرون:
از ماهی هوور که به ماهی تن مشهور هست برای تهیه این غذا استفاده کردم .
تن ماهی ای که به این روش آماده میشه خیلی سالمتر و به صرفه تر از تن ماهی هایی هست که آماده از فروشگاه میگیریم طعمشم خیلی بهتره.
از همه مهمتر که نیم ساعته آماده میشه.
من با شوید پلو سرو کردم شما میتونین با پلو ساده هم امتحان کنین.
مواد مورد نیاز:
- ماهی هوور
- آب نصف لیوان
- آب لیمو دو ق غ
- روغن زیتون یا اگه نداشتین میتونین از روغن مایع استفاده کنین. یک چهارم لیوان
- نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
اموزش اشپزی و طرز تهیه تن ماهی خونگی با روش آسان:
ماهی رو میشوریم پوستشو میگیریم نمک میزنیم .
داخل زودپز ماهی، آب، روغن، آبلیمو و فلفل قرمز میریزیم نیم ساعت میزاریم بپزه.
بعد نیم ساعت در زود پز رو باز میکنیم. اگه آب داشت که شعله رو روشن میکنیم تا آبش کامل کشیده بشه با قاشق کمی میکوبیمش تا تکه تکه بشه .
اگه ماهی هوور در دسترستون هست حتما امتحان کنین