نماد سایت دریای شرق

تارت کیک قهوه با کرم پنیر : طرز تهیه کیک با روش آسان

تارت کیک قهوه

یکی دیگه از کیکای کافی شاپی که شما میتونین با سلیقه خودتون و در فرصت بیشتر خیلی شیک تر تزیینش کنین.

رسپی تارت کیک قهوه با کرم پنیر حرفه ای :

یکی دیگه از کیکای کافی شاپی که شما میتونین با سلیقه خودتون و در فرصت بیشتر خیلی شیک تر تزیینش کنین.

برای کیک قهوه:

ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن به مدت پنج دقیقه میزنیم تا پف کنه.
روغن اضافه میکنیم دوباره هم میزنیم.
ماست رو اضافه میکنیم بعد قهوه رو میریزیم.
آرد و بکینگ پودر رو از قبل الک میکنیم کم کم اضافه میکنیم با لیسک به صورت دورانی هم میزنیم تا پف کیک نخوابه .
مایع رو داخل قالب چرب شده میریزیم .
قالب رو داخل فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کردیم به مدت چهل دقیقه میزاریم تا بپزه.
بعد پخت کمی که خنک شد از قالب بیرون میاریم با سیخ چوبی سطح کیک رو سوراخ سوراخ میکنیم و ترکیب؛
شیر یک سوم لیوان
و پودر قهوه یک ق غ
رو قاشق قاشق روی کیک میریزیم تا کیکمون مرطوب بشه .

برای کرم پنیری:

طرز تهیه تارت کیک قهوه با کرم پنیر:

میتونین از خامه قنادی هم استفاده کنین منتها من چون تو بیشتر کیک و دسرایی که درست میکنم ترجیح میدم تا حد امکان از خامه صبحانه استفاده کنم از خامه صبحانه استفاده کردم.


خامه رو با پودر شکر و وانیل مخلوط میکنیم با قاشق هم میزنیم چند دقیقه داخل فریزر میزاریم تا روش پره های یخی ایجاد بشه بعد با همزن میزنیم تا پف کنه و حجم بگیره پنیر خامه ای رو اضافه میکنیم با همزن میزنیم تا پنیر کامل با خامه مخلوط بشه و کرمون لطیف و یکدست بشه اگه دیدین شیرینیش کمه تو این مرحله میتونین کمی پودر شکر اضافه کنین .
کرم رو داخل قیف میریزیم و روی کیک ماسوره میزنیم .


از این کیک میتونین برای فیلینگ و یا تزیین کیک خامه ای هاتون استفاده کنین هم سبکه و هم خوشطعم تر.
امیدوارم درست کنین و لذت ببرین

خروج از نسخه موبایل