نماد سایت دریای شرق

کیک یخچالی با بیسکوئیت : طرز تهیه کیک آسان در خانه

کیک یخچالی

تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید. شیر را داخل قابلمه بریزید نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنید.

رسپی کیک یخچالی با روش حرفه ای :

مواد مورد نیاز:

اموزش درست کردن و طرز تهیه کیک یخچالی خوشمزه و آسان خانگی:

تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید.
شیر را داخل قابلمه بریزید نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنید.
آرد را الک کرده به شیر اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ و شکر را نیزبه شیر اضافه کنید.
این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود.


در آخر کار کره و وانیل را اضافه کنید.
خامه را در انتهای کار بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید.
دسر پان اسپانیا را می توان با افزودن کاکائو یا شکلات آب شده قهوه ای کرد


من این مواد رو آماده کردم. چهار بسته بیسکوییت پتی بور (دو بسته وانیلی و دوبسته شکلاتی گرفتم.) من دو عددبیسکوییت شکلاتی رو مواد زدم. بعد موز و گردو چسبوندم به بدنه بیسکوییت حالا دو عدد بیسکوییت ساده مواد آغشته کردم چسبوندم به بیسکوییت شکلاتی. من بیسکوییت ها رو حالت ایستاده و با رینگ مربعی بیست سانت ردیف ردیف چیدم تا آخر بعد چون مواد با پان چسبندگی گرفتند نمیفته رینگ رو برداشتم باقی مواد پان اسپانیا رو کامل روی بیسکوییت ها فیکس کردم. گذاشتم یخچال یک ساعتی موند تا سفت بشه. بعد گاناش شکلاتی درست کردم. کامل پوشاندم یک روز کامل داخل یخچال گذاشتم هرچه این دسر داخل یخچال بمونه خوشمزه تره طعم و بافتتش نرم و عالی و همه پسند میشود مخصوصا که گردو و موز طعم کیک خامه ای به آن داده بود

خروج از نسخه موبایل