نماد سایت دریای شرق

میرزا قاسمی مجلسی : طرز تهیه غذای سنتی و خوشمزه ایرانی

میرزا قاسمی

در ابتدا بادمجان ها را کباب می کنیم ( شما می توانید بادمجان ها را داخل فر و یا روی آتش کباب کنید ) سپس پوست آنها را کنده و سرهای بادمجان ها را جدا می کنیم؛ پس از آن بادمجان ها را ساطوری می نماییم .

دستور پخت میرزا قاسمی با روش آسان:

مواد لازم:

– بادمجان = 5 عدد متوسط
– گوجه فرنگی تازه = 2 عدد
– سیر = یک بوته
– تخم مرغ = 3 عدد
– روغن و فلفل و نمک = به مقدار لازم

اموزش اشپزی و طرز تهیه میرزا قاسمی مجلسی :


در ابتدا بادمجان ها را کباب می کنیم ( شما می توانید بادمجان ها را داخل فر و یا روی آتش کباب کنید ) سپس پوست آنها را کنده و سرهای بادمجان ها را جدا می کنیم؛ پس از آن بادمجان ها را ساطوری می نماییم .
حال نوبت به گوجه ها می رسد.گوجه فرنگی ها را در آب جوش می ریزیم و پوست آنها را میگیریم و سپس خرد می کنیم.


سیر را می کوبیم و داخل روغن داغ که از قبل درتابه و روی اجاق آماده شده است میریزیم تا کمی سیر ها سرخ شود.
سپس بادمجان ها و گوجه های آماده شده را به همان تابه اضافه می کنیم و سرخ می کنیم. این کار را تا زمانی که آب آنها کشیده شود و کمی روغن بیافتد ادامه می دهیم.


حال کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم و مایه را در یک طرف تابه قرار می دهیم. در طرف دیگر خالی تابه تخم مرغ ها را می شکنیم و مخلوط می کنیم و انقدر هم می زنیم تا بسته شود و سرخ شود
بعد بادمجان ها و تخم مرغ ها (یعنی تمام محتویات تابه) را با هم مخلوط می کنیم.
میرزا قاسمی ما آماده شده و می توانید آن را در دیس کشیده و سرو کنید.

خروج از نسخه موبایل