دستور پخت شیرینی یاقوتی با روش آسان:
كره هم محيط 125گرم (من 60 گرم کره پاستوریزه و 65 گرم روغن اصیل استفاده کردم)
اردسفيد : 150 گرم
اردبرنج :50 گرم
نشاسته ذرت :30 گرم
پودر قند 60 گرم (میتونید تا 30 گرم اضافه کنید این شیرینی کم شیرینه)
زرده تخم مرغ : 1 عدد
پودرزنجبيل : 1ق چ
اموزش درست کردن و طرز تهیه شیرینی یاقوتی خوشمزه در خانه:
ارد ها رو با هم مخلوط و الک كنين .
كره و يا روغن هم دمای محيط رو با پودر قند يا شكر خوب بزنين تا پفكی و سفيد بشه، پودر زنجبيل و زرده تخم مرغ رو اضافه كنين و مخلوط كنين، سپس ارد ها رو كم كم به مخلوط كره و پودر قند اضافه كنين و مخلوط كنين و در اخر يك دور با همزن بزنين تا همه موادمخلوط بشن. خمير رو با دست جمع كنين و داخل نايلون بذارين و يك ساعت داخل يخچال استراحت بدين .
فر رو با دمای 180درجه روشن کنید تا به مدت یک ربع گرم بشه
خمير رو بين دو نايلون یا دو تکه کاغذ روغنی باز كنين، خمير پودريه و فقط بايد بين دو نايلون یا کاغذ روغنی بازبشه، به قطر ١ سانت با هر كاتری كه دوست دارين، كاتر بزنید و داخل سينی با کمی فاصله قرار بدید
سينی رو داخل فر بذارين به مدت ١٥ دقيقه. شيرينی بايد سفيد باشه، بعد از پخت سينی رو از فر خارج كنين و تا خنك شدن كامل دست نزنين