نماد سایت دریای شرق

خوراک کتف مرغ : طرز تهیه غذای خوشمزه با روش آسان + نکات

خوراک کتف مرغ

بعد اینکه خوراک کتف مرغ طلایی و برشته شد داخل همون ظرفی که پخته سر سفره بیارید نیازی به ظرف دیگه ای برای سرو نیست. این خوراک به همراه پلو فوق العاده خوشمزه میشود.

دستور پخت خوراک کتف مرغ مجلسی با روش آسان:

مواد لازم :

۱ بسته کتف مرغ
2-3 عدد سیب زمینی
2-3عدد پیاز
1-2 عدد هویج
نمک
فلفل سیاه
فلفل قرمز پرک شده یا پودر فلفل قرمز
2-3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱عددکیسه مخصوص فر

اموزش اشپزی و طرز تهیه خوراک کتف مرغ مجلسی :

پوست سیب زمینی، پیاز و هویج ها را بکنید. اگه اندازشون متوسط بود فقط از وسط نصف کنید. هویج ها را درشت خرد کنید. پیاز و سیب زمینی ها را کوچک خرد نکنید چون با کتف ها با هم پخته میشوند.

همه مواد خرد شده و مرغ را در داخل ظرفی قرار دهید. نمک، فلفل، فلفل قرمز و روغن زیتون را اضافه کرده و با دو دست هم بزنید تا سبزیجات، مرغ ها را سس کاملا مخلوط میکنیم تا به همه جای مواد اغشته بشه. کیسه مخصوص فر را باز کرده مواد را داخل کیسه بریزید. کیسه را بسته و داخل سینی فر بگذارید. با سوزن سوراخ هایی را روی کیسه ایجادکنید (۳-۴تاسوراخ کافیه) داخل فر از قبل گرم شده ی ۱۹۰درجه به مدت ۶۰-۵۰ دقیقه بپزید. کیسه مثل بادکنک باد میکند. بعد از پایان تایم پخت از فر خارج و کیسه را برش زده و مواد را داخل سینی فر ریخته دوباره به مدت ۲۰ دقیقه تا زمانیکه روی سیزیجات و کتف ها طلایی شوند بپزید.


***میتوانید خوراک کتف را بدون اینکه مرحله طلایی شدن را ببیند همانطور که از کیسه در اوردید سرو کنید.
بعد اینکه خوراک کتف مرغ طلایی و برشته شد داخل همون ظرفی که پخته سر سفره بیارید نیازی به ظرف دیگه ای برای سرو نیست. این خوراک به همراه پلو فوق العاده خوشمزه میشود.

خروج از نسخه موبایل