دستور پخت غذای جنوبی هواری گندم با مرغ :
اموزش درست کردن و طرز تهیه هواری گندم با مرغ خوشمزه و اصیل:
مواد لازم:
- گندم کامل که از شب قبل خیس کردیم نیم کیلو
- مرغ یک عدد کوچک کامل یا اگه بزرگ بود نصفش
- پیاز یک عدد بزرگ + یک عدد کوچک
- سیر دوحبه
- فلفل سبز یک عدد
- قرص مرغ دوعدد
- فلفل دلمه یک عدد.
- گوجه رنده شده دوعدد
- رب گوجه یک ق غ
- نمک. فلفل سیاه. زردچوبه. ادویه مخلوط. پودرسیر
مرغ رو بهمراه یک عدد پیاز کوچک و سیر و مقداری آب، نمک. زردچوبه و فلفل سیاه داخل زودپز یا قابلمه میپزیم تا نرم بشه من از زودپز برقی استفاده کردم که یک استکان آب بیشتر نمیخواد.
(اگه آب مرغ اضاف اومد نگهش دارین آخر کار لازم میشه)
بعد پخت گوشت مرغ رو از استخون جدا میکنیم و ریش ریش میکنیم.
داخل قابلمه بزرگ روغن میریزیم پیاز رو داخل روغن تفت میدیم .
فلفل دلمه و فلفل سبز خردشده اضافه میکنیم.
قرص مرغ، پودرسیر و فلفل سیاه میزنیم.
مرغ هارو اضافه میکنیم.
گوجه رنده شده میریزیم.
رب میزنیم.
مواد که مخلوط شد به اندازه گندمامون آب اضافه میکنیم (میتونین آب مرغ که اضافه اومده هم بریزین) جوش که اومد گندم رو اضافه میکنیم شعله رو کم میکنیم تا گندما نرم و مغز پخت بشه.
برای تزیین روش میتونین از پیاز داغ استفاده کنین.