نماد سایت دریای شرق

دسر پاناکوتا نسکافه ای مخملی : طرز تهیه دسر آسان

دسر پاناکوتا نسکافه ای

شکر و شیر رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت بذارید تا شکر تو شیر گرم حل بشه (نباید بجوشه و زیاد داغ باشه )

رسپی دسر پاناکوتا نسکافه ای مخملی گام به گام با روش آسان:

اموزش درست کردن و طرز تهیه دسر پاناکوتا نسکافه ای مخملی :

شکر و شیر رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت بذارید تا شکر تو شیر گرم حل بشه (نباید بجوشه و زیاد داغ باشه )

خامه رو روی بخار کتری آب کنید ، بعد شیر گرم رو کم کم بهش اضافه کنید.
پودر ژلاتین رو روی آب سرد بپاشید تا اسفنجی بشه سپس روی بخار کتری بذارید تا آب بشه.( بن ماری )
مخلوط خامه و شیر رو کم کم به ژلاتین آب شده اضافه کنید بعد از صافی رد کنید تا بافت دسرتون یه دست باشه.

پودر نسکافه رو داخل کمی آب جوش حل کنید.
شما میتونید کمتر یا بیشتر بریزید نسکافه رو بستگی به ذائقه تون داره.

قالبتون رو با مقدار خیلی خیلی کم روغن چرب کنید و موادتون رو بریزید توش.

حداقل 6 ساعت بذارید داخل یخچال تا خوب خودشو بگیره.

از قالب جدا کنید و توی ظرف مورد نظر برگردونید.

بیسکوییت پتی بور ساده (کرمدار نباشه ) رو آسیاب کنید بعد با الک ریز روی دسر بپاشید.
تمام دسر رو بپوشونید.
بعد با ضربه دست بیسکوییت اضافی رو بتکونید و تمیزش کنید
به دلخواه تزیین کنید
نوش جان

نکات:

بیسکوییت ها داخل یخجال نم میکشن پس حداکثر یک ساعت قبل از سرو این مرحله رو انجام بدید

شیر به هیچ عنوان نباید بجوشه

بجای ژلاتین نمیشه از پودر ژله استفاده کرد

دسر رو کم کم 6 ساعت بزارید یخچال

اگر دسرتون روش خشک شد (بخاطر زیاد موندن داخل یخچال ) روش رو خیلی کم آب اسپری کنید

این روش مخملی کردن رو میتونید روی ژله یا بقیه دسر ها هم استفاده کنید

دسر هایی که خامه دارن نیاز به جرب کردن قالب ندارن، من برای محکم کاری چربش کردم

خروج از نسخه موبایل