نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه کوفته تبریزی مجلسی : دستور پخت غذای سنتی ایرانی

طرز تهیه کوفته تبریزی

برنج و لپه رو میپزیم، برنج و خیلی کم نیمپز برمیداریم، گوشت و سبزی معطر و تخم مرغ و نمک و فلفل و ادویه های مورد علاقتنو اضافه کنید، حسابی چنگ بزنید،

دستور پخت و طرز تهیه کوفته تبریزی با روش آسان:

اموزش اشپزی و طرز تهیه کوفته تبریزی مجلسی خوشمزه و راحت:

مواد مورد نیاز:

برنج و لپه رو میپزیم، برنج و خیلی کم نیمپز برمیداریم،
گوشت و سبزی معطر و تخم مرغ و نمک و فلفل و ادویه های مورد علاقتنو اضافه کنید،
حسابی چنگ بزنید،
بعد گوله های متوسط درست کنید و وسطش رو پیاز داغ و گردو آلو و زرشک بریزید،
وقتی گوله های کوفته اماده شد اونا رو یک ساعت بزارید یخچال که کامل استراحت کنن،
و بعد دو تا پیاز رو خلال کنید تفت بدید و اودیه بزنید و رب اضافه کنید،
و از سبزیجات معطرتون توی سستون بریزید،


یه لیوان آب و یه لیوان آب قلم به سس اضافه کنید، و ۵ دقیق در قابلمه رو بزارید تا سس به جوش بیاد وبعد شعله رو کم کنید و کوفته هارو اضافه کنید،
نیم ساعت اول به هیچ عنوان در قابلمه رو کامل نبندید چون کوفته ها ممکنه وا برن،
بعداز اون یک ربع در قابلمه رو ببندید تا سس جا بیفته و به خورد کوفته هاتون بره

خروج از نسخه موبایل