نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه کروسان خونگی + نکات کلیدی

طرز تهیه کروسان خونگی

سفیده ی تخم مرغ و اب و روغن را مخلوط میکنیم و با همزن دستی میزنیم تا مواد یکدست بشه و بعد خمیر مایه رو اضافه میکنیم

دستور پخت و طرز تهیه کروسان خونگی خوشمزه مثل بیرون :

اموزش درست کردن و طرز تهیه کروسان خونگی با روش آسان و حرفه ای :

مواد لازم:

طرز تهیه :

خمیر مایه و شکر و آب ولرم رو مخلوط کنید و درش و بزارید تا به عمل بیاد،
سفیده ی تخم مرغ و اب و روغن را مخلوط میکنیم و با همزن دستی میزنیم تا مواد یکدست بشه و بعد خمیر مایه رو اضافه میکنیم
و در اخر نمک وارد رو که الک کردیم به مواد اضافه میکنیم و کامل هم میزنیم تا یکدست بشه،
خمیر اماده رو داخل کاسه ای که چربش کردیم میریزیم و با سلفون میپوشونیم و اجازه میدیم دو ساعت استراحت کنه،
بعد از دو ساعت که استراحت کرد خمیر و دوباره ورز میدیم


روی صفحه کارو ارد پاشی میکنیم و خمیر رو‌ با وردنه پهن میکنیم و با چاقو به صورت مثلثی برش میدیم و از پایین رول میکنیم به سمت بالا و درنهایت روی کارو زرده رومال میکنیم و به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه اجازه ی پخت میدیم،
و تمااام

خروج از نسخه موبایل