نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه شیرینی بوستاک : آموزش درست کردن شیرینی و کیک

طرز تهیه شیرینی بوستاک

ابتدا خمیر مایه رو به همراه شکر و شیر مخلوط میکنیم و در ظرف رو میزاریم و اجازه میدیم تا به عمل بیاد، سپس درظرفی دیگر تخم مرغ ها رو میشکونیم و نمک و

دستور پخت و طرز تهیه شیرینی بوستاک با روش آسان :

اموزش درست کردن و طرز تهیه شیرینی بوستاک خوشمزه در خانه:

مواد لازم:

ابتدا خمیر مایه رو به همراه شکر و شیر مخلوط میکنیم و در ظرف رو میزاریم و اجازه میدیم تا به عمل بیاد،
سپس درظرفی دیگر تخم مرغ ها رو میشکونیم و نمک و شکر رو اضافه میکنیم و با همزن دستی میزنیم تا یکدست شود و بعد کمی ارد به همراه مایه خمیر اضافه میکنیم و هم میزنیم و مجدد باقی ارد رو آرام آرام اضافه میکنیم ورز میدیم تا جایی که به دست نچسبه ارد اضافه میکنیم،


خمیر رو در سطح ارد پاشی شده میزاریم و خوب ورز میدیم و بعد داخل کاسه ی بزرگ که چربش کردیم میزاریم و روشو با سلفون میپوشونیم و به مدت ۱/۳۰ استراحت میدیم، بعداز اینکه حجمش دو برابر شد از ظرف خارج میکنیم کمی دیگه ورزش میدیم و چونه گیری میکنیم و داخل قالب میریزیم، شکل و اندازه قالب فرقی نمیکنه، ودر دمای ۱۹۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه اجازه ی پخت میدیم و بعداز اینکه از فر خارج کردیم و خنک شد برش میزنیم و پودر قند و بادام برای تزیینش استفاده میکنیم و تمااام

خروج از نسخه موبایل