نماد سایت دریای شرق

دستور پخت چوروس خونگی : طرز تهیه چوروس با روش آسان

دستور پخت چوروس

آب و شكر و كره رو روي حرارت بزارين تا بجوش بياد و بعد آرد و اضافه كنين و خوب با ليسك همبزنين تا يك خمير نرم بدست بياد زير حرارت و خاموش كنين و سه تا چهار دقيقه با ليسك خميرتونو ورز بدين

طرز تهیه و دستور پخت چوروس با روش آسان:

اموزش درست کردن و دستور پخت چوروس خونگی و خوشمزه:

مواد لازم:

آب و شكر و كره رو روي حرارت بزارين تا بجوش بياد و بعد آرد و اضافه كنين و خوب با ليسك همبزنين تا يك خمير نرم بدست بياد زير حرارت و خاموش كنين و سه تا چهار دقيقه با ليسك خميرتونو ورز بدين
داخل ي ظرف ديگ بزارينش تا خنك بشه
تخم مرغ ها رو يكي يكي بهش اضافه كنين و با همزن همبزنين


تخم مرغ اولو ك شكستين و هم زدين با تخم مرغ دومتون وانيل و اضافه كنين و همبزنين و ب همين ترتيب تخم مرغ سوم رو هم اضافه كنين و هم بزنين
ي خمير نرم و چسبناك دارين تقريبا
داخل قيف بريزين و با ماسورة دلخواهتون بهش شكل بدين من گرد و كشيده درست كردم


بمدت نيم ساعت بزارينشون داخل فريزر و بعد توي روغن داغ سرخشون كنين
من براي مدل گردش از مخلوط شكر و دارچين استفاده كردم و مابقيشو داخل شكلات آب شده زدم
تزئيناتش ب سليقه ي خودتون هست

خروج از نسخه موبایل