نماد سایت دریای شرق

تهیه کیک هویج و گردو : طرز تهیه کیک خوشمزه و خانگی

تهیه کیک هویج و گردو

تخم مرغ ها را بهمراه شکر و وانیل زده تا کاملا سفید و کشدار شود . روغن مایع را اضافه میکنیم . آرد ، دارچین و بکینگ پودر را 3 بار الک میکنیم .

تهیه کیک هویج و گردو:

تهیه کیک هویج و گردو:

کیک هویج و گردو با قالب لوف طول ۲۶ و عرض ۸ سانت یا (قالب 25 در 35 ) یا قالب میان تهی یا گرد 27 یا 28


مواد لازم :

تخم مرغ ها را بهمراه شکر و وانیل زده تا کاملا سفید و کشدار شود .
روغن مایع را اضافه میکنیم .
آرد ، دارچین و بکینگ پودر را 3 بار الک میکنیم .
سپس به مخلوط اولیه به تناوب آرد و هویج را اضافه میکنیم و با همزن دستی مخلوط میکنیم .
اگر کیک را در قالب مستطیل درست کردید ، گردوهای خرد شده را روی سطح مایع کیک بریزید ولی اگر از قالب میان تهی استفاده کردید گردوها را بعد از اتمام آرد و هویج اضافه کنید .
سپس کیک را در فری که از قبل بمدت 20 دقیقه با درجه حرارت 175 گرم کرده ایم بمدت 50 تا 60 دقیقه قرار میدهیم .

نکته :
کف قالب و دیواره های قالب را با روغن مایع کاملا چرب میکنیم .
تمامی کیک ها را در فری که بمدت 20 دقیقه زودتر روشن کرده ایم تا گرم شود میگذاریم .
میزان گردو را در این کیک میتوانید کم و زیاد کنید

خروج از نسخه موبایل