نماد سایت دریای شرق

بلال پنیری با سیر : طرز تهیه میان وعده خوشمزه و آسان

بلال پنیری با سیر

در ابتدا بلال رو کبابی کنید یا در یک قابلمه بزرگ رو تا نصفه از آب پر کنین و بذارین جوش بیاد بعد شیر و کره رو اضافه کنین حالا بلال های پوست کنده و تمیز رو به آب جوش اضافه کنین و حرارت رو کم کنین.

طرز تهیه بلال پنیری با سیر :

اموزش درست کردن بلال پنیری با سیر خوشمزه و آسان در خانه:

مواد لازم:

روش تهیه:

در ابتدا بلال رو کبابی کنید یا در یک قابلمه بزرگ رو تا نصفه از آب پر کنین و بذارین جوش بیاد بعد شیر و کره رو اضافه کنین حالا بلال های پوست کنده و تمیز رو به آب جوش اضافه کنین و حرارت رو کم کنین.

اگه بلالتون کاملا شیری باشه بعد از یک ربع تا بیست دقیقه کاملا نرم و پخته میشه ولی بسته به نوع بلال بهتره بعد از بیست دقیقه چک کنین تا زمانیکه بلال ها کاملا لطیف بشن دقت کنین به هیچ وجه به آب نمک اضافه کنین. بلکه بعد از پخت کامل و هنگام سرو به بلال نمک بزنین چون خوب نمیپزه و سفت میشه. یا میتونید در این فاصله یک عدد سیر کامل را با پوست بردارید، دور آن را فویل آلومینیومی بپیچید و در فر بگذارید،

با دمای 200 درجه و یک ربع بعد بردارید. پوست سیر را جدا و دانه‌های آن را که حالا پخته است با چنگال نرم کنید. در ظرفی همراه با مایونز، آبلیمو و فلفل را مخلوط و پنیر پارمزان را هم در ظرف دیگری قرار دهید. بلال‌ها را به روشی که بالا توضیح دادیم آبپز کنید و اول در ظرف مایونز دار و بعد از آن در ظرف پنیر بلالها را بغلتانید. 


نکته مهم: نیازی نیست دوباره بلال ها را در فر بگذارید تا پنیر آن آب شود چون بلالها گرم هستند پنیر آب میشود اما اگر دوست دارید پنیر برشته شود چند دقیقه گریل فر را روشن کنید و دوباره در فر بگذارید. نوش جان

خروج از نسخه موبایل