نماد سایت دریای شرق

پیراشکی با مغز نوتلا : طرز تهیه پیراشکی خوشمزه و آسان

پیراشکی با مغز نوتلا

من با نصف این مواد درست کردم و هفت عدد پیراشکی به من داد. به جای نوتلا هم از فرمند استفاده کردم که عالی بود

رسپی پیراشکی با مغز نوتلا خوشمزه در خانه:

من با نصف این مواد درست کردم و هفت عدد پیراشکی به من داد. به جای نوتلا هم از فرمند استفاده کردم که عالی بود

يک قاشق غذا خوري پودر خمير مايه فوري

يک قاشق غذاخوري شکر

دو عدد تخم مرغ متوسط

شير گرم يک ليوان (که وقتي انگشتمون رو داخلش نگه ميداريم نسوزه)

نصف قاشق چاي خوري نمک

سه قاشق غذا خوري شکر

70 گرم کره نرم شده در دماي محيط

ارد 500 گرم(نيم کيلو)حدود چهار ليوان

شکلات نوتلا

اموزش درست کردن و طرز تهیه پیراشکی با مغز نوتلا با روش آسان :


شير گرم و خمير مايه و ١ قاشق غذاخوري شکر رو با هم مخلوط می کنیم. پنج تا ده دقيقه يه جاي گرم ميزاريم تا پف کنه. تو اين فاصله دو تا تخم مرغ، نمک، شکر و کره رو با همزن دستي ميزنيم تا مخلوط بشه. حالا خمير مايه عمل اومده و پف کرده که دو برابر شده رو اضافه ميکنيم. بعد ارد رو اضافه کنيد. سه ليوان اولي ارد رو با خيال راحت اضافه کنيد ولي ليوان چهارم ارد رو کم کم اضافه کنيد تا جايي که خمير به دست نچسبه .

ارد بيشتر از پانصد گرم اضافه نکنيد که خمير سفت و سنگين ميشه و دونات ها پوک نميشن. وقتي سر خمير جمع شد و ديگه به دست نچسبيد داخل يه ظرف بزرگ رو چرب کنيد. خمير رو در دست بگیرید و داخل ظرف بزاريد. روش پلاستيک بکشيد. چند تا حوله تميز بندازيد و يه جاي گرم به مدت يک ساعت بزاريد تا حجم خمير دو برابر بشه. تا دو ساعت هم ميتونيد به خمير استراحت بديد ولي بيشتر از اين خمير ترش ميشه و بوي ترشي ميگيره .

بعد از يک ساعت خمير رو ورز بديد. پف خمير رو بخوابونيد. حالا از خمير گلوله هاي يک اندازه جدا کنيد ميتونيد با ترازو گلوله هاي ٥٠ گرمي برداريد. حالا گلوله ها رو کاملا گرد کنيد با کف دست فشار بديد تا تخت بشه تمام خمير رو به اين صورت اماده کنيد از شکلات نوتلا يه قاشق بردارید. داخل قيف بريزير و با قيف وسط خمير بزاريد و لايه بعدي رو اروم روي لايه زيری بزارید.

کاتر فلزی یا لیوان روی خمیر ها گذاشته و دورش رو بردارید. داخل تابه اي بزرگ روغن بريزيد و دونات ها رو اروم با دو تا دست برداريد تا شکلش خراب نشه. داخل روغن داغ با حرارت کم سرخ کنيد. بايد داخل روغن زياد و داغ شناور بشه که سريع پف کنه و با قاشق روغن داغ رو روي دونات بريزيد که باعث پف بيشتر اون ميشه و مدام پشت و رو کنيد تا يکدست سرخ بشه. براي تزيين هم دونات روي اون پودر قند الك كنيد یا توی شکر .

خروج از نسخه موبایل