نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه کوفته اصفهانی مجلسی : دستور پخت غذای سنتی ایرانی

طرز تهیه کوفته اصفهانی

برنج و میزاریم با نمک بپزه آبش رو که کشید آبکش میکنیم و گوشت رو بهش اضافه میکنیم و ادویه ها رو میزنیم و یک عدد پیاز رو رنده میکنیم آبش رو میگیریم حتما (اگه آبشو نگیری

دستور پخت و طرز تهیه کوفته اصفهانی :

اموزش اشپزی و طرز تهیه کوفته اصفهانی مجلسی و خوشمزه در خانه:

مواد مورد نیاز:

دستور پخت:

برنج و میزاریم با نمک بپزه آبش رو که کشید آبکش میکنیم و گوشت رو بهش اضافه میکنیم و ادویه ها رو میزنیم و یک عدد پیاز رو رنده میکنیم آبش رو میگیریم حتما (اگه آبشو نگیرید باعث میشه کوفته وا بره) تخم مرغ رو هم اضافه میکنیم + باقالی و سبزیهای معطر و خوب ورز میدیم و توپکای متوسط درست میکنیم و وسطش گردو و زرشک میزاریم و گردش میکنیم،


برای سس هم پیاز خورد شده رو داخل روغن تفت میدیم رب رو اضافه میکنیم کمی که سرخ شد دو لیوان آب میریزیم و میزاریم جوش بیاد و بعد کوفته هارو اضافه میکنیم و میزاریم ۴۵ دقیقه بپزه و سسش غلیظ شه و تماااام.
نوش جونتون

خروج از نسخه موبایل