نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه پیتزا خونگی + نکات کلیدی

طرز تهیه پیتزا خونگی

برای خمیر از خمیرجادویی استفاده کردم. نصف ق غ مایه خمیر را با نصف ق غ شکر و نصف لیوان آب ولرم را مخلوط کرده و برایش درپوش بگذارید تا ده دقیقه عمل آید.

دستور پخت و طرز تهیه پیتزا خونگی با روش آسان:

اموزش اشپزی و طرز تهیه پیتزا خونگی و خوشمزه :

برای خمیر از خمیرجادویی استفاده کردم. نصف ق غ مایه خمیر را با نصف ق غ شکر و نصف لیوان آب ولرم را مخلوط کرده و برایش درپوش بگذارید تا ده دقیقه عمل آید.


یک عدد تخم مرغ و یک سوم لیوان روغن و نصف لیوان شیر و یک ق چ نمک را با هم مخلوط کنید. سپس آرد تا جایی به خمیر اضافه کنید که به دست نچسبد حدود سه لیوان آرد زیاد به خمیر اضافه نکنید چون بعد از پخت سفت میشود.
خمیر را کمی ورز دهید و درپوش بگذارید و دوباره در جای گرم به مدت یک الی دو ساعت بگذارید تا خمیر حجیم شود.

فلفل دلمه و قارچ را یکم تف دادم گذاشتم‌ کنار بعد مرغ که من چرخ کردم را با یک پیاز و چند حبه سیر حسابی تف دادم و نمک و زرد چوبه و فلفل قرمز و یکم دارچین اضافه کردم و دوباره تف دادم تا عطر ادویه جات در اومد و بعد خمیر را پهن کردم کف سینی فر که یکم هم‌ چرب کرده بودم و چند سوراخ با چنگال به خمیر زدم و روی اون سس و بعد پنیر پیتزا و مواد گوشتی و بعد از اون دوباره پنیر پیتزا و روی اون را با قارچ و فلفل دلمه تزیین کردم فر که ازقبل گرم شده بود سینی را درونش گذاشتم

در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت بیست دقیقه قرار دهید.
سپس شعله بالای فر را روشن کنید تا روی پنیر طلایی شود .
درون فر برای لطافت پیتزا یک کاسه آب قرار دهید.

خروج از نسخه موبایل