دستور پخت و طرز تهیه نان گاتا:
اموزش درست کردن و طرز تهیه نان گاتا خوشمزه و آسان در خانه :
نان گاتا یه نان مغز داره ارمنی هست که بسیار خوش خوراکو سبکه برای عصرونه یا صبحانس
که خیلی راحت و سریع هم اماده میشه،
مواد لازم:
- آرد ۲۵۰ گرم
- ماست۱/۲ پیمانه
- کره ۵۰ گرم
- روغن مایع ۲ ق غ
- تخم مرغ ۱ عدد
- مایع خمیر۱/۲ ق غ
- بکینگ پود ۱/۲ ق غ
- وانیل ا/۴ ق غ
- برای داخل نان هم من از کاکائو خرد شدها استفاده کردم
- ولی شما میتونید به دلخواه از گردو و دارچین و یا کشمش استفاده کنید،
طرز تهیه :
کره رو داخل کاسه میزاریم و به روش بنماری آب میکنیم،
تخم مرغ و وانیل رو اضافه میکنیم و با همزن دستی میزنیم تا یکدست بشه
سپس ماست و روغن مایع رو اضافه میکنیم و دوباره میزنیم تا مواد مخلوط بشه،
خمیر مایه ارد و بکین پودرو که الک کردیم به مواد اضافه میکنیم،
ورز میدیم تا خمیر پف کنه
وداخل یه کاسه میزاریم روشو با سلفون میبندیم و جای گرم میزاریم تا خمیرمون به عمل بیاد،
من خمیر رو به ۴ قسمت تقسیم کردم داخل سینی فر پهن کردم و روی مواد رو کاکائوی خرد شده ریختم و دوباره یه لایه دیگه خمیر پهن کردم و اطرافشو بستم و با شیر و زرده ی تخم مرغ رومال کردم و با چنگال شکل دادم و به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ گذاشتم تا کامل بپزه و تمااام