نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه باقلا قاتق : دستور پخت غذای سنتی ایرانی و خونگی

طرز تهیه باقلا قاتق

باقالی هارو داخل روغن یا کره کمی تفت میدیم، و بعد سیرهارو که له کردیم اضافه میکنیم و با نمک و زرد چوبه ۵ دقیقه تفت میدیم،

دستور پخت و طرز تهیه باقلا قاتق غذای سنتی ایرانی:

اموزش اشپزی و طرز تهیه باقلا قاتق خوشمزه و آسون خونگی:

مواد لازم:

طرز تهیه :

باقالی هارو داخل روغن یا کره کمی تفت میدیم، و بعد سیرهارو که له کردیم اضافه میکنیم و با نمک و زرد چوبه ۵ دقیقه تفت میدیم،
شوید رو اضافه میکنیم


و در اخر دو لیوان اب میریزیم و میزاریم بیس دقیقه کمی قوام بیاد و در انتها تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم و اصلا هم نمیزنیم
درشو میبندیم و میزاریم روی شعله ی ملایم یک ربع کاملا جا بیفته و تمااام،
این غذارو میتونید با ماهی شور هم استفاده کنید که طعم فوق العاده ای میگیره

خروج از نسخه موبایل