نماد سایت دریای شرق

رسپی کیک دبل چاکلت : طرز تهیه کیک خانگی با روش آسان

رسپی کیک دبل چاکلت

۳ عدد تخم مرغ درشت هم دمای محیط را با یک لیوان شکر (البته من یک لیوان به اندازه یک بند انگشت خالی ریختم ) و کمی وانیل با همزن خوب بزنید تا کاملا حجیم و کرم رنگ شود.

طرز تهیه و رسپی کیک دبل چاکلت خوشمزه مناسب عصرانه :

اموزش درست کردن و رسپی کیک دبل چاکلت با روش آسان در خانه:

مواد لازم:
۳ عدد تخم مرغ درشت هم دمای محیط را با یک لیوان شکر (البته من یک لیوان به اندازه یک بند انگشت خالی ریختم ) و کمی وانیل با همزن خوب بزنید تا کاملا حجیم و کرم رنگ شود. سپس یک لیوان شیر ولرم، از نصف لیوان کمی بیشتر روغن مایع و حدود ۱۵۰ گرم شکلات اب شده را اضافه کنید و خییلی کم با همزن مخلوط کنید،


در نهایت طی دو سه مرحله مخلوط سه بار الک شده ۲ لیوان ارد، نصف لیوان پودر کاکائو، یک ق چ اندازه گیری سرپر بیکینگ پودر و کمی نمک را اضافه و به آرامی با لیسک یکدست کنید. اگر گوله اردی وجود داشت با دور کند همزن در حد یکی دو دور مایه را یکدست کنید. درون قالب سایز ۲۲ کاغذ روغنی بیاندازید و مایه کیک را بصورت دورانی بریزید. اگر درون مایه حباب هوا وجود داشت یکی دو بار آرام به سطح کار بکوبید. سپس در فر از قبل گرم ۱۸۰ درجه حدود سی تا چهل و پنج دقیقه پخت بدین. پخت کیک را چک کنید به سیخ چوبی چیزی نچسبید خارج کنید. زیاد از حد نگذارید بمونه خشک میشه،


سپس تزیین کنید،
میزان شکلات اب شده را می تونین بیشترم بریزید.

خروج از نسخه موبایل