نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه نان عصرانه مربایی : آموزش درست کردن نون خوشمزه و آسان

طرز تهیه نان عصرانه

بغیر از آرد بقیه مواد را مخلوط کرده، سپس آرد را حتما "کم کم" اضافه کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد که به دست نچسبه ولی اصلا خمیر سفتی نیست، ۱۰ دقیقه با سر خمیر زن ورز داده،

دستور پخت و طرز تهیه نان عصرانه مربایی :

اموزش درست کردن و طرز تهیه نان عصرانه مربایی خوشمزه و آسان در خانه :

مواد مورد نیاز:

رومال:

دستور پخت نون:

بغیر از آرد بقیه مواد را مخلوط کرده، سپس آرد را حتما “کم کم” اضافه کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد که به دست نچسبه ولی اصلا خمیر سفتی نیست، ۱۰ دقیقه با سر خمیر زن ورز داده،


خمیر را به ۸ قسمت (۸۵ گرمی) تقسیم کنید، هر قسمت را چونه بگیرید


به کمک دست چونه ها را به شکل بیضی باز کنید


یک طرفش را با پیتزابر برش بزنید و طرف دیگه اش مربا بریزید و رول کنید


(به جای مربا میتونید از سرشیر، پنیر مخلوط با هر چیزی که دوست دارید(سبزی، گردو، پیازچه… و یا کره و دارچین و شکر قهوه ای….. استفاده کنید


من تقریبا با همه مواد هر قسمت را پر کردم



سپس خمیر را در قالب گذاشته  روی آنرا با سلفون بپوشانید و نیم ساعت استراحت بدید

بعداز استراحت رومال بزنید بعد از یک ربع در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۰ درجه بمدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزد

خروج از نسخه موبایل