نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه شیرینی بادام عسلی : آموزش درست کردن کیک و شیرینی خونگی

طرز تهیه شیرینی بادام عسلی

ابتدا شربت را آماده کنید شکر و آب را مخلوط کنید وقتی شروع به جوشیدن کرد آبلیمو اضافه کرده 5_6 دقیقه جوشانده و از روی حرارت بردارید.

دستور پخت و طرز تهیه شیرینی بادام عسلی :

اموزش درست کردن و طرز تهیه شیرینی بادام عسلی خوشمزه در خانه :

مواد لازم:

مواد شربت:

ایرمیک برای غلتاندن شیرینی (آرد سمولینا)

پودر پسته برای روی شیرینی

طرز تهیه:
ابتدا شربت را آماده کنید شکر و آب را مخلوط کنید وقتی شروع به جوشیدن کرد آبلیمو اضافه کرده 5_6 دقیقه جوشانده و از روی حرارت بردارید.


برای خمیر تمام مواد به غیر از آرد را مخلوط کنید آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود به اندازه گردو از خمیر برداشته و شکل دهید و داخل ایرمیک غلتانده و در سینی فر بچینید با کمک چاقو وسط خمیرها یک برش بیاندازید و در فری که روی 180 درجه گرم شده تا کمی طلایی شدن روی شیرینی ها بپزید.


وقتی شیرینی ها کمی که از داغی افتاد شربت سرد شده را روی شیرینی ها بریزید و وقتی شربت جذب شد قسمت وسط شیرینی ها پودر پسته بریزید.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل