نماد سایت دریای شرق

دستور پخت نان گردویی : آموزش درست کردن نون خوشمزه و آسون در خانه

دستور پخت نان گردویی

سپس به ۶ قسمت مساوی تقسیم کرده و برش می زنیم (اگه بخواین کوچیک باشه به ۸ قسمت برش بزنین) روی خمیر یه پارچه مرطوب کشیده و ۱۵ دقیقه استراحت می دیم.

طرز تهیه و دستور پخت نان گردویی خونگی:

مواد لازم:

برای مواد داخلش:

برای رومال:

اموزش درست کردن و دستور پخت نان گردویی آسان و خوشمزه در خانه:

ابتدا خمیرمون رو آماده می کنیم ۱ لیوان آب و ۱ لیوان آرد رو مخلوط کرده و یک خمیر چسبناک به دست میاریم سپس کره و مارگارین ذوب شده، خمیر مایه، نمک و شکر رو اضافه کرده و ورز می دیم آرد رو آروم آروم اضافه می کنیم خمیر رو تقریبا ۱۵_۲۰ دقیقه خوب ورز می دیم قوام خمیر باید کمی سفت تر از لاله گوش باشه


سپس به ۶ قسمت مساوی تقسیم کرده و برش می زنیم (اگه بخواین کوچیک باشه به ۸ قسمت برش بزنین) روی خمیر یه پارچه مرطوب کشیده و ۱۵ دقیقه استراحت می دیم.


در این فاصله اگه دوست داشتین مغزدار باشه مواد داخلش رو آماده می کنیم.

روغن رو داخل قابلمه ریخته تا گرم بشه آروم آروم آرد رو اضافه کرده و تا وقتی که تغییر رنگ بده با شعله ملایم مداوم هم می زنیم و تفت می دیم .سپس از رو اجاق برداشته و می ذاریم خنک بشه.

خمیر استراحت داده شده رو برمی داریم و روی پیشخوان با کمک وردنه به اندازه بشقاب باز می کنیم. اگه بخوایم مغز دار بشه به مواد داخلش گردو هم اضافه کرده و به شکل نیمه ی ماه(نیم دایره) تا می کنیم .سپس کناره هاشو به شکل نیشگون می بندیم.


اگه بخوایم ساده باشه داخل بشقاب ساده‌ای باز کرده و کناره هاشو نیشگون می گیریم روش زرده تخم مرغ مالیده و با چنگال خط هایی ایجاد میکنیم داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه تا وقتی که سرخ بشه می پزیم.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل