رسپی و اموزش درستس کردن کیک میوه ای خونگی:
مواد کیک اسفنجی:
- ۸ تخم مرغ
- ۱.۵ لیوان شکر
- ۱ قاشق چای خوری آب لیمو
- نصف فنجان آب گرم
- ۱.۵ لیوان آرد
- ۱ لیوان نشاسته ذرت
- ۲ قاشق مرباخوری بکینگ پودر
- نصف قاشق چایخوری وانیل
مواد لازم برای کرم:
- ۱ لیتر شیر
- ۵ قاشق غذاخوری آرد
- ۴ قاشق غذاخوری نشاسته
- ۶ قاشق غذاخوری شکر
- ۲ قاشق سوپخوری پودر کاکائو
- پودر خامه زده شده به اندازه ۱ لیوان شیر
- ۸۰ گرم شکلات تلخ
- ۱ بسته خامه مایع
برای فیلینگ و دیزاین:
- توت فرنگی
- کیوی
- بادام زمینی
- موز
برای گاناش:
- ۲.۵ لیوان شیر
- پودر خامه زده شده به اندازه ۲.۵ لیوان شیر
- کمی رنگ خوراکی صورتی
طرز تهیه و دستور پخت کیک میوه ای در خانه با روش آسان :
برای تهیه کیک اسفنجی، زرده و سفیده تخم مرغ را در کاسه های جداگانه تقسیم کنید. سفیده را شروع به زدن کنید. وقتی شروع به غلیظ شدن کرد، آبلیمو و نصف شکر را اضافه کرده و آن را هم بزنید تا کف کند. به زرده کم کم شکر و آب گرم را اضافه کنید و به مدت ۷ دقیقه با دور تند بزنید تا به قوام خامه ای برسد. سپس ، تمام مواد خشک را به زرده تخم مرغ اضافه کنید و آن را با همزن بزنید. سپس سفیده را به آن اضافه کنید، سفیده ها را با لیسک با حرکات نرم از پایین به بالا مخلوط کنید. آنها را به آرامی مخلوط کنید و آن را درون قالب بریزید. و آن را در فر ۱۶۰ درجه به مدت ۳۰ – ۳۵ دقیقه تا زمانی که طلایی شود، بپزید.
برای کرم همه مواد را به غیر از خامه و خامه فرم گرفته در قابلمه بریزید و شکلات را اضافه کنید، مدام هم بزنید تا جوش بیاید. سپس بگذارید خنک شود، سپس خامه و خامه زده شده را اضافه کرده و با همزن بزنید.
کیک اسفنجی را به ۳ قسمت تقسیم کنید. هر لایه را با شیر خیس کرده، کرم را روی ان قرار داده، روی لایه های وسطی موز و بادام زمینی قرار داده و در آخر آن را با خامه فرم گرفته صورتی بپوشانید. لبه های کیک را ازگاناش شکلاتی بریزید و آن را با مواد تزئین کنید. کمی شهد درست کرده و میوه ها را در آن بغلتانید تا تیره نشوند. برای شهد نصف لیوان آب ، ۱ قاشق چای خوری نشاسته و ۱ قاشق چای خوری شکر را درون قابلمه بریزید. وقتی جوش آمد آن را از اجاق بردارید و میوه ها را آن بغلتانید.