نماد سایت دریای شرق

چیز کیک گیلاس : آموزش درست کردن کیک و شیرینی خوشمزه و آسان

چیز کیک گیلاس

ابتدا بسکوئیت رو با غذا ساز پوره کنید بعد کره آبشده رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید،کف و دیواره های قالب کمربندی به قطر هجده سانت کاغذ روغنی بکشید بعد کف و

دستور پخت چیز کیک گیلاس:

اموزش درست کردن و طرز تهیه چیز کیک گیلاس خوشمزه و اسان در خانه مثل کافی شاپ:

بسکوئیت پتی بور شکلاتی دو بسته…

کره دویست گرم…

پنیر ماسکار پونه سیصد گرم…

خامه صورتی صبحانه دویست و پنجاه گرم…

پودر ژلاتین سه ق غ سر خالی…

اب سرد چهار ق غ…

پودر قند ده ق غ…

وانیل نصف ق چ


ابتدا بسکوئیت رو با غذا ساز پوره کنید بعد کره آبشده رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، کف و دیواره های قالب کمربندی به قطر هجده سانت کاغذ روغنی بکشید بعد کف و دیواره های قالب رو با مخلوط بسکوئیت و کره پوشش بدید و خوب با کف لیوان بسکوئیت هارو فشار بدید تا به کف قالب منسجم بشه حدود دو ساعت داخل یخچال قرار بدید تا سفت بشه، بعد مواد میانی تارت رو درست کنید


ابتدا پودر ژلاتین رو با آبسرد مخلوط میکنیم و روی بخار کتری قرار میدیم تا به یک مایع یکدست و شفاف تبدیل بشه


حالا پنیر ماسکارپونه رو با همزن میزنیم بعد از چند دقیقه خامه و وانیل رو اضافه میکنیم و بعد ده ق غ پودر قند رو اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم در آخر پودر ژلاتین که گذاشتیم سرد بشه رو، به مواد میانی اضافه و مخلوط میکنیم تا یکدست بشه، نصف مواد رو داخل قالب روی بسکوئیتها ریخته روش کمی گیلاس میچینیم و بعد دوباره نصف دیگه مواد رو میریزیم و میذاریم داخل یخچال تا خودشو ببنده


بعد ژله البالو یا گیلاس یا توت فرنگی رو با یک لیوان آبجوش و نصف لیوان آبسرد مخلوط کردم گذاشتم خنک که شد بعدش روی مواد پنیری ریختم و روش رو با گیلاس تزیین کردم
و چند ساعت داخل یخچال قرار دادم تا ژله خودشو ببنده

خروج از نسخه موبایل