نماد سایت دریای شرق

مرغ سرخ شده با سس قارچ : طرز تهیه غذای خوشمزه خونگی

مرغ سرخ شده با سس قارچ

سپس در یک ظرف قرار داده با نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و دو قاشق روغن زیتون و آب لیمو ترش به مدت نیم ساعت مرینیت می کنیم.

دستور پخت مرغ سرخ شده با سس قارچ مجلسی:

مواد لازم:

اموزش اشپزی و طرز تهیه مرغ سرخ شده با سس قارچ خوشمزه و آسون خونگی:

ابتدا سینه های مرغ را از طول برش می زنیم تا نازک‌تر شود.
سپس در یک ظرف قرار می دهیم با نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و دو قاشق روغن زیتون و آب لیمو ترش به مدت نیم ساعت مرینیت می کنیم.


تابه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم دو قاشق دیگر روغن زیتون و ۵٠ گرم کره دو طرف مرغ ها را سرخ کرده تا طلایی شود.
مرغ ها را در ظرف دیگری قرار می دهیم و در همان تابه با بقیه کره سیرها را کمی تف می دهیم تا عطر سیر آزاد شود.
بعد قارچ های اسلایس شده را اضافه می کنیم تف می دهیم. بعد آرد را می ریزیم تف میدهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود.


مخلوط آبجوش و عصاره مرغ را اضافه می کنیم وقتی جوشید مرغ ها را به تابه برمیگردانیم و کاملا با سس آغشته می کنیم. با حرارت ملایم اجازه می دهیم تا مرغ ها بپزد و سس غلیظ شود.
در آخر خامه را با دو قاشق شیر رقیق کرده به مرغ ها اضافه می کنیم بعد از چند دقیقه از روی حرارت بر میداریم و به دلخواه کمی جعفری خرد شده رویش می ریزیم.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل